≫ 

Transferi: Totenhem prodao Eriksena i kupio reprezentativca Holandije, Nikolić ide u PAOK!

I u nedelju je bilo "živo" na transfer pijaci, a ovo su vesti koje su obeležile 26. januar

  • 0

Najvažnije vesti za 26. januar:

* Totenhem kupuje reprezentativca Holandije

* Kristijan Eriksen na lekarskim u Interu

* Nemanja Nikolić je na pragu PAOK-a

* Njukasl želi Paka Alkasera

* Inter je prodao Gabigola Flamengu za 18 miliona

Nikola Đurđić nastavlja karijeru u Kini

* Fulam baš zacepio cenu za Mitrovića - 48 miliona evra

* Mančester Junajted je povećao ponudu za Bruna Fernandeša

* Vojvodina je prodala Čuki Vinsenta Ezea za 95.000 evra

* Partizan dovodi nekadašnjeg vezistu Juventusa

Uživo:

19:42 - Hrvatski defanzivac Filip Benković (22) čeka "mig" Lestera za novu pozajmicu, pošto je jednu već odradio u Seltiku. Midlzboro želi eks štopera Dinama, a da bi se posao realizovao potrebno je da Lisice dočekaju neko od pojačanja za poslednju liniju.

19:20 - Tomas Lemar (24) nije bio u protokolu meča Atletiko - Leganes, što je ponovopodgrejalo priče da je njegov odlazak iz Madrida izvestan do kraja prelaznog roka. Arsenal stoji prvi u redu za potpis Francuza.

18.53 - BOMBA! Napadač Majnca Žan Filip Mateta zamolio je upravu ovog kluba da ga pusti u Napoli ove zime. Finansijski detalji još uvek nisu poznati, samo da su Italijani već poslali pismenu ponudu.

18.43 - Lester je ponudio 16 miliona evra za talentovanog vezistu Bresta Ibrahimu Dijaloa (20).

18.30 - Šefild junajted nema nameru da osustane od Sandera Bergea. Iako je Genk odbio prvu ponudu Oštrica, premijerligaš je spreman da ponudi 20 miliona evra uveren da će biti dovoljni za kupovinu Norvežanina. 

18.13 - Iako je Valensija pokušala da preotme Romi Gonzala Viljara to se neće desiti. Vezista Elčea je doputovao večeras u Rim gde će sutra biti predstavljen, a Špancima sleduje obeštećenje od 3 miliona evra. Pored njega na Olimpiko stiže i talentovani Karles Perez iz Barse pa je Vučica uradila dobar posao.

18.00 - Londonski  Čarlton traži pojačanje u borbi za opstanak u Čempionšipu, a želja trenera Lija Bojera je da mu napad na proleće predvodi talentovani Irac Troj Perot koji ne dobija šansu u Totenhemu. Naravno, dogovara se pozajmica jer je momak talenat za budućnost.

17.44 - Švajcarski defanzivac Leo Lakroa koji se nije proslavio u Hamburgeru prošle sezone nalazi se na korak od prelaska u američku MLS ligu u redove Kanzas Sitija. 

17.25 - Iz PSV Ajndhovena su potvrdili Skaju da su dobili ponudu Totenhema za krilnog napadača Stivena Bergvajna i da on zbog toga nije u timu Filipsovaca ovog popodneva protiv Tventea. Pevci su spremni da plate 25 miliona evra za dolazak reprezentaivca Holandije.

16.52 - GOTOVO! Kristijan Eriksen sutra stiže u Milano na lekarske preglede. Britanski Skaj je objavio da je sve dogovoreno (obeštećenje od 20 miliona evra) i da će Danac biti promovisan u dresu Intera. I Barselona se zaista raspitivala za njega, ali je konkretna ponuda na kraju izostala.

16.00 - BLIZU JE! Nemanja Nikolić (32) nalazi se na pragu PAOK-a. Grčka Gazeta je objavila ekskluzivnu informaciju da je solunski klub ponudio ugovor nekadašnjem reprezentativcu Mađarske koji je bez kluba od razlaza sa Čikago Fajerom. PAOK se okrenuo momku iz Sente nakon što mu je propalo dovođenje Aleksandra Prijovića.

15.13 - Everton je povećao ponudu za Matijasa Vesina sa 13 na 15 miliona evra. Čeka se odgovor Intera koji je nešto ranije tražio celih 20 miliona evropskih novčanica.

14.50 - Prvotimac PSV Ajndhovena Stiven Bergvajn nije u timu Filipsovaca koji igra sa Tventeom. On se navodno nalazi u kombinaciji za prelazak u Totenhem pa klub ne želi da rizikuje povredu.

14.25 - ODBIJENO! Engleski premijerligaš Šefild junajted je pokušao da dovede vezistu Genka Sendera Bergea ali im je belgijski šampion poručio da Norvežanin nije na prodaju.

14.07 - PREOKRET! Njukasl će pokušati da preotme Edinsona Kavanija Atletiku iz Madrida! Francuski Telefut donosi ovu informaciju kao ekskluzivnu, ali i podvlači da su Jorgandžije u pol-poziciji jer su u odmaklim pregovorima, a i Urugvajac sam hoće u Madrid.

13.55 - ZVANIČNO! Kurzava otišao u danski Ezbjerg! Ali ne Levin Kurzava iz PSŽ-a kojeg traži Juventus, već Poljak Rafal Kurzava (26) koji je napustio Amijen.

13.42 - Transfer šef Intera Bepe Marota potvrdio je da su pregovori sa Totenhemom za Eriksena u toku i da se nada da će sve biti gotovo do petka kada se završava zimska transfer pijaca.

13.27 - Totenhem se vraća po Kšištofa Pjonteka. Tako barem tvrdi italijanski transfer ekspert Đanluka Di Marcio koji najavljuje Poljaka kao zvezdu dedlajn deja u Engleskoj.

13.20 - Nemačku definitivno napušta i Aleksandar Dragović. Austrijanac srpskog porekla pregovara sa Galatasarajem i Bolonjom pošto nema mesta u Bajeru iz Leverkuzena.

13.14 - Njukasl nije jedini koji želi Paka Alkasera. Nemački mediji pišu da ga na pozajmicu do kraja sezone hoće i Viljareal (kao zamena za Ekambija koji je otišao u Lion) i Atletiko Madrid za slučaj da im propadne dolazak Kavanija iz PSŽ-a. Dakle, sledi borba.

13.05 - Nemački Eurosport javlja da je Emre Džan sve bliži prelasku u Borusiju iz Dortmunda. Obeštećenje bi trebalo da iznosi oko 30 miliona evra, a promocija se očekuje početkom ove nedelje. Nemac nije u timu Juventusa za večerašnje gostovanje Napoliju, a pored Milionera traži ga i Totenhem.

12.56 - Galatasaraj je na pragu dovođenja velikog pojačanja. Biće to iskusni francuski vezista Jan M'Vila koji stiže iz Sent Etjena na pozajmicu do kraja sezone.

12.45 - Mladi Velšanin Itan Ampadu ne blista na pozajmici u Lajpcigu, pa bi mogao da nastavi karijeru u Turskoj. Trabzon želi fudbalera Čelsija i to da ga otkupi odmah ove zime.

12.37 - Adil Rami se nije proslavio u Fenerbahčeu pa ozbiljno razmišlja o povratku u Francusku ove zime. Zanima ga samo Liga 1, jer želi da se izbori za mesto putnika na Evropsko prvenstvo.

12.28 - Njukasl nema nameru da se zaustavi. Posle Austrijanca Valentina Lazara koji je stigao iz Intera, Svrake će pokušati da dovedu i napadača Borusije iz Dortmunda Paka Alkasera. Španac je izgubio mesto na Vestfalenu dolaskom Erlinga Halanda, pa će morati negde na pozajmicu. Zašto da ne i u Premijer ligu, imao bi šta da pokaže sigurno.

12.20 - Inter je popustio i prihvatio ponudu Flamenga za otkup Gabrijela Barbose Gabigola. Brazilski šampion će platiti 18 miliona evra uz 20% od buduuće prodaje, piše Gazeta.

12.12 - Roma pokušava na sve načine da okupi Krisa Smolinga posle samo šest meseci na pozajmici u Rimu, ali Mančester junajted ne želi da pravi nikakve ustupke i traži svih 25 miliona funti kako je letos dogovoreno.

11.55 - ZVANIČNO! Nikola Đurđić nastavlja karijeru u Kini. Nekadašnji napadač Partizana pronašao je angažman u Čengduu sa kojim je potpisao ugovor na dve sezone. Njegovom timu sleduje obeštećenje od 450.000 evra, a Đurđiću plata od milion evra!

11.48 - ODBIJENO! Nekoliko timova je želelo da angažuje srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića ove zime, ali je Fulam tražio čak 40 miliona funti (blizu 48 miliona evra) što je oteralo zainteresovane klubove. Prvi je odustao Totenhem, koji se okrenuo inostranstvu, kao i Aston Vila koja je dovela Mbvanu Samatu iz Genka.

11.36 - Trener Vest Hema Dejvid Mojes ekspresno je demantovao da su Čekićari poslali ponudu za fudbalera Notingema Metija Keša. Dakle, na San Siru mogu da odahnu.

11.30 - Jedan od najvećih bugarskih talenata Nikola Iliev (15) boravio je prošle nedelje u Amsterdamu gde je pregovarao sa Ajaksom. Ništa još nije zvanično potpisano, ali bi momak trebalo na leto da se preseli u Holandiju za 600.000 evra.

11.17 - Milan je dobio ozbiljnu konkurenciju u pokušaju da dovede desnog beka Metija Keša iz Notingem Foresta. Premijerligaš Vest Hem se umešao u trku i ponudio 13 miliona evra. Čekamo odgovor Šumara.

11.08 - BLIZU JE! Mančester junajted je povećao ponudu za Bruna Fernandeša na 55 miliona evra. Portugalski O'Žogo javlja da je to vrlo blizu onoga što Sporting iz Lisabona traži za svog najboljeg fudbalera i da je transfer plejmejkera na Old Traford izvestan. 

10.55 - Iako katalonski mediji gromoglasno najavljuju dolazak Lautara Martineza za 110 miliona evra, realnost Barselone je Rodrigo iz Valensije. Marka piše da će se španski reprezentativac do kraja januara preseliti na pozajmicu s pravom otkupa za 60 miliona evra kako bi se "preveslao" finansijski fer-plej jer je već kupljen Grizman prošlog leta za velike pare.

10.47 - Čukarički je doveo zanimljivo pojačanje. Radi se krilnom napadaču Vinsentu Ezeu (25) kojeg je Vojvodina prodala za 95.000 evra. Nigerijac će se u utorak pridružiti novim saigračima, piše Sportski žurnal, a stiže na insistiranje trenera Ace Veselinovića.

10.30 - Sportski žurnal piše da je Partizan na pragu pojačanja. Radi se o mladom ofanzivnom vezisti Denisu Stojkoviću (17), koji stiže iz redova italijanskog Avelina, a stasavao je u mlađim kategorijama Juventusa, Torina, Čelsija i LASK-a. On je, navodno, lična želja trenera Sava Miloševića koji ga je zapazio još dok je obavljao pozciju direktora mlađih kategorija FSS-a.

9.50 - Pjer Emerik Obamejan je sada glavna zvezda prelaznog roka! PSŽ je otvorio pregovore sa Arsenalom, ali su tu još neki klubovi koji žele da ga dovedu. Ako Kavani ode iz Pariza, afrički ofanzivac je prva meta Tomasa Tuhela, s tim da su Čelsi i Mančester junajted konkurenti.

9.30 - Dan su "otvorili" Juventus i PSŽ, pošto je planirana rokada sa Matijom de Šiljom i Lejvinom Kurzavom. Bilo je planirano da Kurzava ode u Italiju, a prethodno mu je propao transfer u Arsenal. Ipak, Tutosport piše da se Kurzava i dalje premišlja i da je usporio pregovore...

Valjadolid osam kola ne zna za pobedu (pet remija i tri poraza), a večeras (21.00) mu stiže Real Madrid koji se grčevito bori za titulu s Barselonom i nema pravo na kiks. Dvojka je 1,45, a ovaj tip u kombinazziji sa 3+ (2&3+) nosi kvotu 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Valjadolid - Real Madrid.

Video: Savo Milošević o novom pojačanju Matiću, Sadiku i planovima za nastavak sezone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA