≫ 

Partizan igra poslednji meč u Turskoj: Šta sve crno-beli mogu da očekuju od Ružomberoka?

Crno-beli u nedelju igraju poslednji meč u prvoj fazi rada, a krajem naredne sedmice se sele u Katar na turnir sa ruskim timovima

  • 4
FK Partizan, trening, pripreme

Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Pretposlednjeg dana priprema u Turskoj, fudbaleri Partizana će odigrati i treći kontrolni meč, a protivnik je slovački Ružemberok. Utakmica se igra na terenima hotela “Suenjo”, gde su crno-beli inače i smešteni i počinje od 17 časova po lokalnom, odnosno u 15 časova po našem vremenu, uz direktan prenos na “jutjub” kanalu TV Partizan.

Radi se o četvrtoplasiranom timu u Slovačkoj, mahom sastavljenom od domaćih fudbalera, uz četiri internacionalca iz Makedonije, Albanije i Češke (dvojica igrača) i biće to prvi susret crno-belih sa pomenutom ekipom.

Prethodno, Partizan je u sredu 22. januara odigrao dva kontrolna meča i to sa rumunskim Vitorulom (1:0), sa kojim je utakmica prekinuta u samoj završnici zbog lošeg suđenja, a nekoliko sati kasnije crno-beli su imali i dobru proveru sa poljskom Krakovijom (1:1).

Trener Savo Milošević u današnjem duelu neće moći da računa na Aleksandra Lutovca, koji je doživeo povredu zadnje lože i pauziraće naredn dve sedmice, kao i na mladog Miljana Momčilovića, koji je minulih dana radio po posebnom programu zbog lakše povrede.

Aleksandar Lutovac

Foto: Telegraf.rs

Očekuje se da Milošević pružili priliku većini fudbalera na koje će računati u prolećnom delu sezone, uključujući i novajliju Bojana Matića, koji se poslednji priključio pripremama, ali je dobar deo rada prošao sa Vojvodinom.

Očekuje se da crno-beli današnji duel počnu u sledećem sastavu: Stojković, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Natho, Tošić, Asano, Suma i Sadik, a da tokom meča priliku dobiju i ostali fudbaleri, koji se bore za mesto u timu.

Dan posle utakmice sa Slovacima, Partizan se vraća u Beograd, gde će provesti tri dana, da bi krajem radne nedelje, ekspedicija krenula put Katara, gde će učestvovati na turniru (od 31. januara do 10. februara) sa ruskim ekipama Lokomotivom, Spartakom i Rostovom.

Video: Luda scena na pripremama Partizana: Igrači se natrpali u kamiončić i izbacili Sadika

Prethodnih godina ovo je bila borba za titulu koju je uvek dobijao Juventus, ali večeras (20.45) Napoli čeka Staru damu sa 11. mesta na tabeli i verovatno Napolitanci žele da se ova košmarna sezona što pre završi. Kvota na Juve je 2,10, a ako i pored svega verujete u domaćina, kec je 3,60, dok je iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli - Juventus.

(Od izveštača Telegrafa iz Antalije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • febo

    26. januar 2020 | 10:37

    Savo smekeru ,povuci opet ekipu sa terena

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    26. januar 2020 | 12:13

    Дунстери, а такав им и тренер

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA