≫ 

Nindžina osveta Konteu i bomba sa 25 metara: Treći vezani kiks Intera kao poklon Juventusu!

Belgijanac rasprišio šampionske snove doskorašnjeg kluba

  • 0
Radža Najngolan Foto: Screenshot/Stremja.com

Bilo je nekako očekivano da Radža Najngolan bude taj koji će upropastiti Interovu šampionsku trku. To je prst sudbine i od toga ne može da se pobegne. Antonio Konte ga je letos u startu otpisao, Inter ga pozajmio Kaljariju, a Beglijanac danas pogotkom sa 25 metara doneo šokantni remi na Đuzepe Meaci - 1:1.

Remi (treći uzastopni u Seriji A za Inter) će otvoriti put Juventusu na +6, ukoliko pobedi Napoli večeras, a milanski velikan bi mogao da sklizne i na treće mesto ako Lacio savlada Romu u gradskom derbiju. Dakle, užasno popodne za fanove Neroazura.

A nije delovalo da će biti tako pogotovo nakon što je sjajni Lautaro Martinez ko zna kojim pogotkom ove sezone u 29. minutu doneo vođstvo Interu. Konteov tim je dominirao, imao nekoliko izglednih šansi da reši pitanje pobednika, ali su se Argentinac (još dva puta), Lukaku i vezista Sensi ispromašivali, što je Kaljari na kraju kaznio.

Polako, ali sigurno gosti su u poslednjih pola sata preuzimali inicijativu, a ključni detalj na meču desio se u 78. minutu kada je lopta stigla do Najngolana, a ovaj preciznim udarcem po zemlji sa oko 25 metara šokirao publiku na milanskom stadionu.

Posebno je zanimljiv stil udarca koji je popularni Nindža odabrao, šutirao je naizgled tako traljavo, ali to je verovatno i jedini način na koji može da se savlada sjajni golman Intera Samir Handanovič.

Domaćin je pokušao u finišu da dođe do pobede, imao i sjajnu šansu preko Lukakua u 82. minutu, ali je lopta završila tik pored gola. Na kraju, Inter je meč završio s desetoricom pošto je Lautaro Martinez dobio drugi žuti karton, pa će u nastavku sezone morati da jure Staru damu bez jednog od najboljih fudbalera.

Serija A, 21. kolo

Inter - Kaljari  1:1

(Martinez 29 - Najngolan 78)

Parma - Udineze (15:00)

Sampdorija - Sasuolo (15:00)

Verona - Leće (15:00)

Roma - Lacio (18:00)

Napoli - Juventus (20:45)

Subota

SPAL - Bolonja 1:3

(Petanja 23.p - Vikari 24. ag, Barou 59, Poli 63)

Fiorentina - Đenova 0:0

Torino - Atalanta 0:7 (0:3)

(Iličić 17, 53, 54, Gosens 29, Zapata 45. penal, Murijel 86. penal, 88)

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA