Mučne scene na Meaci posle kiksa: Konte jedva suzdržao suze, neutešni klinac ridao ocu u naručju

Radža Naingolan "za srce" je ugrizao bivši klub i njegove navijače

  • 4
Antonio Konte Printskrin: beIN SPORTS

Inter se još jednom sapleo u trci za Juventusom, "neroazuri" su upisali treći uzastopni remi, i sada već ozbiljno kaskaju za liderom i aktuelnim prvakom Juventusom.

Očekivao se trijumf Konteovog tima u nedelju popodne protiv Kaljarija, Lautaro Martinez se pobrinuo da postavi "stvari na voje mesto" već u povoju utakmice, ali je desetak minuta pre kraja usledio muk - golčina Radže Naingolana za egal i šokantan epilog meča po domaće navijače.

Nije izdržao Lautaro Martinez koji je bes iskalio na sudiji, pa je isključen i pre poslednjeg zvižduka, usput je "mlatio" pesnicama na putu ka svlačionici...

Kamera je "šarala" po terenu i tribinama u tom momentu, pa je uhvatila Antonija Kontea u momentu kad je skoro zaplakao od muke. Uhvatio se za glavu temperamentni trener Intera, sakrivao oči, gledao u zemlju, svestan da je njegov tim sada baš "uprskao".

Ipak, najjači utisak za gledaoce je bio mali navijač Intera koji nije mogao da suzdrži suze zbog kiksa njegovog tima, pa je otac morao da ga teši.

Da li je ovo bila utakmica koaj je "ubila" Interu šanse za tiitulu, pokazaće vreme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kresendo

    26. januar 2020 | 16:02

    inter je mali klub u odnosu na juve. Pitam se gde su sada oni koji su najavljivali titulu? Da li su svesni da ce juve jos bar deset godina osvajati titule lagano?

  • za naivne...

    26. januar 2020 | 16:36

    ....Inter sa ovim ludakom na klupi namešta uporno jer misle da neće proći kao Juventus ali bojim se da će i gore da peođu. Rasformiraće se

  • Toni

    26. januar 2020 | 22:30

    Italijansko fudbal je u strašnom padu , ne tako davno je vrilo od vrhunskih majstora danas nema ni jedne zvezde niko se ne izdvaja mislim na italijane sve se stopilo u prosek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA