≫ 

Transferi: Rajković u Peruđi, Ronaldo doveo pojačanje u Valjadolid, Klop hoće Embapea

Hvala vam što ste bili uz Telegraf sport, vidimo se u utorak 28. januara

  • 1

Najvažnije vesti za 27. januar:

 

* Hatem Ben Arfa u Valjadolidu

* Liverpul i Embape su ponovo u priči

* Parma je dovela golmana iz Intera Radua

* Slobodan Rajković potpisao za Peruđu

* Barselona se vraća po Obamejana?

* Žan Kevin Ogustan prešao iz Lajpciga u Lids

* Arsenal ostaje bez planiranog pojačanja Pabla Marija iz Flamenga?

* Kristijan Eriksen je stigao u Milano na lekarske prelgede

* Transfer Danijela Podensea u Vulvse za 30 miliona evra je pred kolapsom?

* Nekadašnji napadač Zvezde Ugo Vijeira je slobodan igrač

TRANSFERI:

 

23.20 - KRAJ DANA

23.16 - Everton je sve bliži potpisivanja fudbalera sredine terena Intera Matijasa Vecina. I danas su dve strane pregovarale i sve su bliže sporazumu oko transfera.

 

23.05  - Osim igračkih transfera u Junajtedu gledaju i one funkcionerske. Mančester pregovara sa bivšim direktorom PSŽ-a Anterom Enrikeom da dođe i postane novi šef za transfer pitanja.

 

22.00 - Hatem Ben Arfa će karijeru definitivno nastaviti u La Ligi. On je prošao lekarske preglede i očekuje se da uskoro potpiše ugovor sa Real Valjadolidom na čijem čelu je legendarni Brazilac Ronaldo.

 

21.40 - ZVANIČNO: Vankuver Vajkepsi doveli su iz Hala Francuza Davida Milinkovića. Ugovor o pozajmici je dogovoren do decembra, sa opcijom otkupa.

 

21.20 - PREGLEDI: Igrač sredine terena Slavije iz Praga Tomas Suček stigao na medicinske preglede u Vest Hem. Prema navodima iz Engleske, reč je o transferu vrednom oko 20 miliona evra.

 

21.05 - Pored Alavesa, koji je zainteresovan za Ljubomira Fejsu, u trku za dovođenje srpskog fudbalera se uključio i Leganes. Marka prenosi da je reč o pozajmici do kraja sezone.

20.45 - PREOKRET! Golman Intera Jonuc Radu koji je bio viđen u francuskom Renu prosleđen Parmi na pozajmicu do kraja sezone. Rumun je polusezonu iza nas proveo na pozajmici u Đenovi.

 

20.30 - Totenhem i dalje želi da dovede poljskog napadača Kšištofa Pjonteka iz Milana. Prema informacijama iz Italije, Englezi su zainteresovani da fudbalera dovedu kao pozajmljenog igrača.

 

20.15 - ZVANIČNO: Roma je potpisala doskorašnjeg štopera Atalante Rodžera Ibanjeza. Pozajmica od milion evra uz obavezan otkup za 10 miliona u leto 2021. godine.

 

20.10 - Totenhem i Vest Hem žele da dovedu napadača Porta Musu Maregu. Konkretnih detalja za sada nema.

20.00 - Prema pisanju italijanskih medija, Roma je kompletirala dogovor sa Barselonom za Karlosa Pereza koji će je koštati 13 miliona evra.

19.40 - ZVANIČNO: Seltik je završio transfer Ismaila Soroa koji je potpisao ugovor sa klubom na 4,5 godine.

 

19.20 - Islam Silmani želi da okonča pozajmicu u Monaku i vrati se u Englesku kako bi prešao u Mančester junajted, prenosi Frans fudbal. Alžirac se danima spominje kao zamena za povređenog Rašforda na Old Trafordu.

19.00 - Francuski mediji tvrde da je Kilijan Embape "otvoren za opciju prelaska u Liverpul", koja se potencira gotvovo u svakom prelaznom roku. Ipak, barem za sada je prepreka cena od čak 300 miliona evra koliko je PSŽ odredio za svog superstara.

18.35 - Saga Slobodana Rajkovića, Zvezde i Partizana je završena, a srpski fudbaler ne dolazi ni na Marakanu ni u Humsku, već je potpisao za italijanskog drugliigaša Peruđu.

 

18.00 - Napadač Rodrigo Moreno iz Valensije je sve bliži -Barseloni, predsednik kluba sa Mestalje Peter Lim je blizu zaključenja dogovora s Kstaloncima, kažu najnovije informacije iz Španije.

 

17.00 - Mogli bismo da dobijemo bombu prelaznog roka u završnici, pošto je Totenhem zainteresovan da vrati Gereta Bejla. Štampa na Ostrvu navodi da je moguće izvesti ovakav transfer, jer su se Pevci oslobodili velikih primanja Kristijana Eriksena i taj novac mogu da preusmere na Velšanina.

16.30 - VBA želi Kaluma Robinsona! Tim iz Birmingema uporan je u nameri da dovede na pozajmicu krilnog napadača Šefild junajteda, koji je ove sezone odigrao 19 utamica u svim takmičenjima.

16.00 - Ostaje li Miloš Degenek u Zvezdi? Pogledajte šta je defanzivac rekao novinarima u Antaliji na pitanje o interesovanju Šangaja za njega.

15.30 - Paketa za Bernadeskija? Na pomolu je trampa Milana i Juventusa. Oba fudbalera se ne osećaju najprijatnije u Milanu i Torinu, pa klubovi razmišljaju o razmeni fudbalera navode mediji iz Italije.

15.00 - Samo da dopunimo vest za Barsu i Obamejanga, napadač Valensije Rodrigo je i dalje tema na Nou Kampu, ali samo ako ne uspeju da dovedu Gabonca iz Arsenala. Prosto. 

14.57 - I Kristal Palas želi Kajla Voker Pitersa! Iako je mladi desni bek bio pred vratima Sautemptona jutros, londonski klub je u međuvremenu ponudio dobre uslove i mogao bi da im preotme mladog Engleza.

14.45 - Met Lou sa britanskog Telegrafa tvrdi da Barselona očajnički pokušava da dovede zamenu za povređenog Luisa Suareza u finišu prelaznog roka i da je to Pjer Emerik Obamejan. Ipak, problem je dilema koju ima Arsenal jer ne zna da li da ga proda ove zime ili da sačeka leto.

 

14.33 - Italijani su vrlo aktivni na pijaci danas, a Gazeta javlja da je Fiorentina izjednačila ponudu Napolija za vezistu Verone Sofijana Amrabata. U Viola daje 15 miliona evra, pa je sada na Marokancu da odluči gde mu se ide.

14.20 - ODBIJENO! Iako je Napoli prihvatio ponudu Sampdorije nemački ofanzivni vezista Amin Junes ne želi da se preseli u Đenovu. Nekadašnjeg prvotimca Ajaksa traže i Torino, Đenova i Majnc.

13.56 - Pored francuskih timova Liona i Rena, te londonskog Vest Hema i Barnli se sada interesuje za Stivena Nzonzija. Francuski vezista nije zadovoljan u Galatasaraju gde nastupa na pozajmici iz Rome, pa bi voleo da promeni sredinu u narednih par dana.

 

13.44 - Srednji brat Pogba, Matijas, završio je pre neki dan u španskom trećeligašu Lorki, a stariji Florentan je na putu da nađe angažaman u Engleskoj. Doskorašnji internacionalac u MLS ligi nije produžio ugovor sa Atlantom Junajted i mogao bi da se preseli u redove drugligaša Čarltona do kraja sezone. Na Ostrvu već igra najmlađi Pol Pogba.

13.30 - Arsenal ne odustaje od Pabla Marija. Sa Emirata poručuju da se igrač Flamenga vratio u Brazil iz ličnih razloga, ali da je transfer (pozajmica s pravom otkupa) i dalje na talonu. Pratimo situaciju. Pažljivo.

13.23 - ZVANIČNO! Jedan od najtalentovanijih slovačkih napadača Robert Boženik (20) prešao je u Fejenord. On je imao prvo dogovor sa nemačkim HSV-om, ali je promenio menadžera koji ga je na kraju odveo u Roterdam. Žilini pripada obeštećenje od 4 miliona evra.

 

13.12 - DOGOVORENO! Rumunski golman Jonuc Radu (22) koji je u vlasništvu Intera, prekinuće pozajmicu u Đenovi i preseliti se u Nicu do kraja sezone.

13.00 - PREGLEDI! Vezista Liona Lukas Tusar stigao je u Berlin na lekarske preglede posle kojih će kompletirati 24 miliona evra težak transfer u Hertu.

12.50 - Iz Totenhema i informacija britanskog Telegrafa da je sve dogovoreno u načelu sa holandskim napadačem Stivenom Bergvajnom i da je ostalo još da se sa PSV Ajndhovenom ustanovi dinamika isplate obeštećenja od 30 miliona evra.

12.46 - ZVANIČNO! Mladi golman Totenhema i reprezentacije Engleske Brendan Ostin (21) preselio se u danski Viborg na pozajmicu.

 

12.40 - BLIZU JE! Desni bek Totenhema Kajl Voker Piters nalazi se na korak od prelaska u Sautempton. Za početak na pozajmicu do kraja sezone.

12.33 - ZVANIČNO! Francuski napadač Žan Kevin Ogustan je novi fudbaler Lidsa! Stigao je na pozajmicu iz Lajpciga na insistiranje Marsela Bijelse kao adut u pohodu na Premijer ligu. Paunovi imaju opciju da ga otkupe na leto za 15 miliona evra. 

 

12.16 - ZVANIČNO! Barnli je opozvao napadača Nakija Velsa sa pozajmice u Kvins Park Rendžersu. Razlog je prodaja Bristol Sitiju ili Notingem Forestu koji su izrazili želju da ga otkupe.

12.00 - Sećate li se Hatema Ben Arfe? Nekada veliki francuski majstor koji je protraćio talenat nalazi se na korak od potpisivanja ugovora sa španskim prvoligašem Valjadolidom. On je bio bez kluba od prošlog leta kada mu je istekao ugovor u Renu.

11.50 - PROPALO? Arsenal bi mogao da ostane bez Pabla Marija pošto se štoper Flamenga naprasno vratio u Brazil noćas. Podsetimo, on je u subotu stigao na lekarske preglede u London nakon što se dirktor Tobdžija Edu dogovorio sa Flamengom oko obeštećenja od 10 miliona evra, ali će Arsenal morati da potraži nekog drugog štopera po svoj prilici.

11.42- Atalanta se otarsila i iskusnog defanzivca Andree Masijela (33) koji prelazi u Đenovu kao slobodan igrač.

 

11.30 - PREGLEDI! Defanzivac Rodžer Ibanjez stigao je u Rim na preglede. I on će tokom dana zvanično preći u redove Rome, a Atalanta će sjajno zaraditi na njemu. Tim iz Bergama je za igrača koji je odigrao samo 20 minuta dao 4 miliona evra brazilskom Fluminenzeu, a sada ga prodaje Romi za 11 miliona evra i to po formuli - milion odmah za pozajmicu do leta 2021, 8 miliona za obavezan otkup i 2 miliona na ime bonusa. 

11.06 - PREGLEDI! Mateo Politano je jutros poranio u Napulj na lekarske preglede. I on će tokom dana kompletirati transfer na jug Italije i to na pozajmicu od 18 meseci uz obavezan otkup za 25 miliona evra.

10.58 - Šta će biti sa Olivijeom Žiruom? Napadač Čelsija nema budućnost na Stamfordu, Inter je u međuvremenu privremeno odustao i okrenuo se Ljorenteu iz Napolija, ali kako se nije dogvorio sa iskusnim Špancem Žiru bi mogao opet da postane tema. Naravno, posle potpisa Eriksena.

10.50 - ZVANIČNO! Ajaks je pozajmio krilnog napadača Hasana Bandea (21) švajcarskom Tunu.

 

10.41 - Španski mediji ovoga jutra ponovo povezuju Barselonu i Visama Ben Jedera iako im je trener Monaka jasno stavio do znanja da od toga nema ništa izjavom da igrač košta 200 miliona evra. Drugim rečima - Francuz nije na prodaju.

10.27 - Dejli Mejl piše da će Arsenal i Everton do završetka pijace u petak u ponoć voditi bitku za dovođenje Hamesa Rodrigeza iz Reala. Madriđani traže oko 34 miliona funti, dok bi Englezi radije da ga dovedu na pozajmicu s pravom otkupa. Ovako na keca, rekli bismo da veće šanse ima Karlo Anćeloti koji ga je trenirao u Realu i Bajernu.

10.20 - SLETEO JE! Kristijan Eriksen je u Milanu! Lepa slika za navijače Intera...

 

10.12 - Portugalski O'Žogo javlja da će se Bruno Fernandeš večeras na meču sa Maritimom oprostiti od navijača Sportinga na svom stadionu Žoze Alvalade. Lavovi su prihvatili ponudu Mančester junajteda od 55 miliona evra.

10.00 - Nemački SportBild u priču oko Džana uključuje i Totenhem, a kako se radi o nemačkom izvoru i fudbaleru nije nerealno, pogotovo ako znamo da Murinjo ne miriše skupocenog Ndombelea. Ipak, njihov stariji brat Bild ne odstupa i tvrdi da će Džan u Borusiju za 30 miliona evra uz platu od 10 miliona po sezoni.

 

09.53 - Italijanski novinar Fabricio Romano javlja da će Borusija iz Dortmunda tek danas prezentovati čelnicima Juventusa ponudu za Emrea Džana. Stara dama je navodno nudila Nemca i Barseloni i to u zamenu za Ivana Rakitića, ali su na Nou Kampu rekli ne.

09.45 - Samo da spomenemo da bi Kristijan Eriksen danas trebalo da stigne u Milano na lekarske preglede i pormociju u dresu Intera pa ćemo valjda završiti i sa tom transfer sapunicom.

09.38 - PROPALO? Transfer najboljeg fudbalera Olimpijakosa Danijela Podensea u engleski Vulverhempton nalazi se pred kolapsom. Iako mediji u Porugaliji i Engleskoj najavljuju finalizaciju posla od 30 miliona evra, grčki javljaju da su se u Pireju pomirili sa činjenicom da je on propao.

 

09.30 - Jutro otvaramo informacijom da je nekadašnji ljubimac Zvezdine publike Ugo Vijeira (31) slobodan igrač. Portugalac je dobio raskid ugovora u turskom Sivasu i može da pređe u drugi tim kao slobodan igrač. Žil Visente mu je navodno već ponudio saradnju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar Han

    27. januar 2020 | 21:17

    Mali čovek još manji igrač... Ne vredi trošiti reči

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA