≫ 

Siniša Mihajlović se vratio u bolnicu: Zabranjeno mu je i rukovanje

To je uobičajena mera nakon transplantacije koštane srži

  • 0
Dejan Stanković i Siniša Mihajlović Foto: Marko Jovanović

Trener Bolonje Siniša Mihajlović vratio se rano jutros u bolnicu na "antiviralni" tretman koji je neophodan nakon transplantacije koštane srži. 

Podsetimo, srpski stručnjak se bori s leukemijom od jula prošle godine i već je imao tri serije hemoterapija koje je pratila transplantancija koštane srži. Bolnica Sant Orsola u Bolonji rao jutros je saopštila:

- Gospodin Mihajlović se jutros pojavio u Seranjoli insitutu za hematologiju kako bi bio podvrgnut antiviralnom tretmanu, koji je neophodan u njegovom slučaju, psoebno nakon transplantacije koštane srži. Medicinsko osoblje je uvereno da će Siniša provesti manje vremena u bolnici nego u prethodnim slučajevima - saopštili su lekari iz Bolonje.

Tokom vikenda Mihajlović je na utakmici sa SPAL-om sedeo na tribinama zbog jake kiše, a čim je stala odmah se spustio na atletsku stazu. Razlog za to je činenica da transpalntacija koštane srži slabi imuni sistem pa Mihajlović mora da izbegava maksimalno svaki fizički kontakt i ne sme da se rukuje sa rivalima.

Video: Miha u Beogradu, stigao na proslavu FSS-a sa kumom Dekijem Stankovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA