Vezista ima temperaturu, štoper radio sa strane: Nožni tenis obeležio trening Zvezde

Dejan Stanković oko 40 minuta razgovarao sa sportskim direktorom Mitrom Mrkelom na klupi

  • 0
FK Crvena zvezda

Foto: Telegraf

Jutro posle prve prijateljske utakmice na pripremama u Turskoj, fudbaleri Crvene zvezde odradili su trening oporavka oko 11 časova po lokalnom vremenu.

Meč protiv Arke (3:2 za crveno-bele) "usporio" je defanzivca Nemanju Milunovića koji se požalio na povredu i trening je odradio nezavisno od ekipe.

Već prilikom prvog kruga na početku treninga videlo se da Milunović ima problema sa desnom nogom, ali prema prvim informacijama povreda nije ozbiljnije prirode. Takođe,vredi pomenuti da je van stroja i Dušan Jovančić koji već dva-tri dana ima problema sa temperaturom.

Sa strane su,ali u drugom delu treninga, trčali i Seku Sanogo, Branko Jovičić i mladi Marko Konatar koji je priključen timu pred put u Tursku. Razlog leži u činjenici da je pomenutim igračima očigledno potrebno da nadoknade snagu i brzinu s obzirom na to da je Sanogo nedavno stigao, a Jovičić dugo bio povređen.

Prvi deo treninga je protekao u laganom trčanju i istezanju,dok su drugi deo treninga fudbaleri igrali nožni tenis.

Sa nekoliko atraktivnih poteza istakla se grupa koju su činili Simić, Babić i Rodić s jedne,odnosno Ivanić , Pavkov i Vukanović s druge strane.

Dejan Stanković je najviše vremena proveo "na mreži" gde su se nalazili Krstović,Degenek i Gobeljic koji su igrali protiv Gajića , Pankova i Vulića.

Kad smo već kod Stankovića,vredi pomenuti da je šef stručnog štaba crveno-belih oko 40-ak minuta razgovarao sa sportskim direktorom Mitrom Mrkelom na klupi.

Iza njih trenirao je i ukrajinski Šahtjor koji se takođe nalazi na pripremama u Beleku i deli hotel sa srpskim šampionom

(Izveštač Telegrafa iz Antalije, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA