≫ 

Rajković potpisao za Peruđu, ništa od Partizana

Iako je postojala obostrana želja, bivši reprezentativac Srbije se vratio u Italiju

  • 8

Slobodan Rajković, bivši reprezentativac Srbije ipak nije došao ni u Partizan ni u Crvenu zvezdu. Rajković se vratio u Italiju i potpisao ugovor sa Peruđom.

Klub je potvrdio informaciju, a Rajković je dao i prve izjave za italijanske medije.

Podsetimo, postojala je želja Partizana da dovede Rajkovića. Zvanična ponuda iz Humske, koju je štoper, posle nekoliko neformalnih razgovora sa trenerom Savom Miloševićem, i nagovestio baš u razgovoru za Telegraf je stigla, Partizan je na sto stavio cifru koju smatra adekvatnom.

Radi se o 300.000 evra, koliko bi iznosila Rajkovićeva godišnja plata, plus bonusi, sa kojima bi fudbaler mogao da "nagura" i do 400.000 evra na godišnjem nivou. Igraču se u tom "paketu" nudi trogodišnji ugovor i ostavljeno mu je da razmisli.

Video: Milošević: Na Rajkoviću smo zasnovali sve analize

Sa druge strane, Rajković je od Partizana tražio platu od 500.000 evra godišnje i bonuse, na osnovu broja mečeva, učinka, osvojenih trofeja.

U odnosu na letošnje razgovore, igrač je smanjio potraživanje za 100.000 evra, pošto je početkom juna bilo govora o plati od 600.000 evra i Partizan je, iako u daleko težoj situaciji, bio spreman da se upusti u priču, jer su okolnosti bile takve da je posle turbulentne sezone bilo teško privoleti bilo koga da dođe u Humsku.

Na kraju se ipak opredelio za Peruđu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    27. januar 2020 | 19:03

    Ma kakav rajkovic bre Gurnuti u vatru nekog klinca i skole i cao

  • Grobar Han

    27. januar 2020 | 21:18

    Mali čovek još manji igrač, ne vredi trošiti reči o njemu

  • ...

    27. januar 2020 | 20:06

    Ne zanima me dal je trebao da igra za Zvezdu ili Partizan, ali decko koji je 2005 godina kao 16-godisnjak potpisao za Celzi tada za velikih 5 miliona evra, nista uradio nije u zivotu. I da je potpisao za neki nas klub, bio bi medju najgorim igracima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA