≫ 

Transferi: Pao zimski rekord - Mančester junajted kupio vezistu za 80 miliona evra!

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport, vidimo se u sredu 29. januara

  • 4

Najvažnije vesti za 28. januar:

 

* Bomba iz Italije!!! Dušan Tadić u Barseloni

* Bruno Fernandeš u Mančester Junajtedu za 80 miliona

* Rišairo Živković prelazi u Šefild Junajted

* Ugo Vijeira potpisao za Žil Visente

* Arsenal očekuje ponudu Barse za Obamejana

Partizan ima novu štopersku opciju

* Sedrik Soareš na pragu Arsenala

* Mateo Politano potpisao za Napoli

* Barselona otima Bruna Fernadeša Junajtedu?

* Gabigol je prešao iz Intera u Flamengo za 17,5 miliona evra

* Totenhem je otkupio Lo Selsa od Betisa za 60 miliona evra

* Kristijan Eriksen je potpisao za Inter

* Aston Vila je ponudila 5 miliona evra za Danijela Staridža

* Valensija hoće Alesandra Florencija iz Rome

* Hatem Ben Arfa u Valjadolidu do kraja sezone

* Mančester junajted ponudio 4 miliona za pozajmicu Slimanija

TOK DANA

 

23.15 - Prema određenim izvorima iz Holandije, Barselona će za dolazak Dušana Tadića platiti Ajaksu čak 30 miliona evra. S druge strane, novinarka Radio Katalonije Marta Ramon, tvrdi da je proverila u klubu i da je Barsi Srbin zaista ponuđen kao opcija od strane menadžera, ali da na Nou Kampu nisu zainteresovani. Više detalja znaćemo tek sutra.

 

22.40 - GOTOVO! Barselona je pozajmila Bragi napadača svog B tima Abela Ruiza do kraja sezonePortugalci moraju da ga otkupe za 10 miliona evra, a Barsa ima opciju povratnog otkupa u naredne tri godine ukoliko se dobro pokaže.

 

22.23 - Liroj Sane je ljut na Bajern. Nemački reprezentativac se nadao da će ga Bavarci otkupiti ove zime što nisu učinili i sada se premišlja da li na leto da insistira na prelasku u Minhen. Jedno je sigurno, njemu se ne ostaje u Mančester Sitiju i želi da promeni sredinu sledećeg leta.

22.00 - Britanski Skaj javlja da su čelnici Sportinga i dalje u klubu i da još ove večeri očekuju dokumentaciju na kojoj će overiti potpisom posao od 80 miliona evra i prodaju Bruna Fernandeša Mančester junajtedu. Podsetimo, Lavovima ide 55 miliona evra odmah + 25 miliona kroz bonuse, a Portugalac postaje najskuplji transfer na svetu ove zime.  

21.53 - U potrazi za novim vezistom čelnici Vest Hema su stigli do Kenija Meklina (27) iz Noriča za koga su ponudili 10 miliona funti (oko 12 miliona evra).

21.45 - ZVANIČNO! Norič je doveo defanzivnog vezistu Sošoa Melvina Sitija (19). Finansijski detalji nisu objavljeni, samo podatak da je potpisao ugovor do 2024.

 

21.36 - ODBIJENO! Bazel je odbacio 10 miliona evra tešku ponudu Red Bul Salcburga za supertalentovanog napadača Nou Okafora (19). Švajcarci traže 20 miliona 

21.25 - ZVANIČNO! Vlifred Boni ima novi klub. Nekadašnji napadač Svonsija i Mančester Sitija preselio se u Al Itihad iz Saudijske Arabije.

 

21.08 - Odlukom da dovede Gastona Pereira iz PSV AjndhovenaKaljari je zatvorio vrata Marku Pjaci. Hrvatski vezista traži način da ode negde iz Juventusa ove zime, a možda bi Dinamo iz Zagreb bio povoljna destinacija, na pozajmicu.

20.53 - BOMBA IZ ITALIJE!!! Dušan Tadić bi mogao u Barselonu!!!! Đanluka Di Marcio piše da su pregovori s Ajaksom u toku jer Katalonci ne mogu da dovedu Rodriga iz Valensije. Budite uz nas dok proverimo informaciju... 

 

20.25 - Vezista Elčea Gonzalo Viljar (21) stigao je u Rim na lekarske preglede i potpisivanje ugovora s Romom. Obeštećenje Špancima iznosi 4 miliona evra.

20.13 - GOTOVO! Bruno Fernandeš na Old Trafordu! Mančester junajted je u poslednjih 24 sata poslao čak dve ponude Sportingu iz Lisabona za portuglaskog vezistu i izgleda dobio rat. Ova druga - 55 miliona evra odmah, plus 25 miliona na ime bonusa (10 miliona za klupski učinak i 15 za lične uspehe fudbalera) biće dovoljna da se posao privede kraju.

 

20.00 - BOMBA!olanđanin srpskog porekla u Premijer ligi Engleske! Rišairo Živković prelazi u Šefild Junajted na pozajmicu do kraja sezone.

19.24 - ZVANIČNO! Mladi fudbaler PSŽ-a Titi Musa Sisako prešao je u Standard iz Liježa na pozajmicu do kraja sezone.

19.10 - Napadač Valensije Maksi Gomez nalazi se na listi želja Ole Gunara Solskjera za leto, tvrdi španski radio Kadena Ser. Pitanje je samo hoće li Norvežanin dočekati sledeći prelazni rok na klupi Mančester junajteda.

 

19.00 - GOTOVO! Krilni napadač Barselone Karles Perez (21) sutra stiže u Rim na lekarske preglede i potpisivanje ugovora s Romom. Katalonci su spremni da ga puste za 15 miliona evra.

18.53 - ZVANIČNO! Ugo Vijeira se vratio kući! Portugalac je potpisao ugovor sa Žil Visenteom u koji stiže kao slobodan igrač nakon raskida ugovora sa turskim Sivasom.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hugo Vieira (@hugovieira10) on

 

18.35 - ZVANIČNO! Talentovani norveški vezista Kristofer Askildsen (19) prešao je iz Stabeka u Sampdoriju na pozajmicu s pravom otkupa do kraja sezone. On je potpisao ugovor do 2024. godine koji postaje validan čim Dorija isplati dogovoreno obeštećenje.

 

18.27 - DOGOVORENO! Danijel Podense putuje u Englesku na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Vulvsima. Bilo je problema, ali je Olimpijakos na kraju dobio traženih 30 miliona evra kroz određene bonuse, dok igraču sleduje 4 miliona po sezoni, piše grčka Gazeta.

18.10 - Pored Bergvajna koji ide u Totenhem, PSV Ajndhoven je potvrdio i transfer Gastona Pereira koji je na lekarskim pegledima na Sardiniji. Njemu na leto ističe ugovor u Holandiji pa će obeštećenje za transfer u Kaljari biti simbolično.

18.04 - PROPALO! Trampa Pari Sen Žermena i Juventusa po kojoj bi Kurzava prešao u Torino u zamenu za De Šilja definitivno nije više u igri, objavio je Đanluka Di Marcio.

 

17.55 - Evo potvrde te vesti i iz Francuske. Katalonci su navodno spremili pozajmicu s pravom otkupa Obamejana, tvrdi portal Le10 Sport, koji ume povremeno da ubode pravu vest. 

17.50 - Britanski Telegraf ne odustaje i tvrdi da u Arsenalu očekuju ponudu za Pjera Emerika Obamejana do kraja prelaznog roka, iako nisu spremni da ga puste.

 

17.44 - DOGOVORENO! Kapiten Rome Alesandro Florenci rekao je "da" Valensiji. Iskusni desni bek stiže na Mestalju na pozajmicu s pravom otkupa za 17 miliona evra sledećeg leta.

17.30 - Posle Kolumbijca Žeisona Murilja koji je stigao iz Đenove, Selta bi mogla da dovede još jednog igrača iz Serije A. Radi se o španskom krilnom fudbaleru Honiju koji se nije proslavio u Rimu minule jeseni.

17.23 - POTVRĐENO! Stiven Bergvajn je u Engleskoj i finišira prelazak u Totenhem. PSV Ajndhoven je na svom sajtu objavio da Holanđanin jutros nije trenirao što znači da je blizu transfera od 30 miliona evra.

 

17.05 - I britanski Skaj je potvrdio informaciju da Barsa želi Bruna Fernandeša. Kakav bi to udarac bio za Mančester junajted koji muku muči poslednjih nedelja sa dovođenjem igrača.

16.55 - Napoli je danas u potpunom naletu na pijaci, a posle Matea Politana i Andrea Petanja je vrlo blizu prelaska na San Paolo. SPAL-u će pripasti obeštećenje od 17 miliona evra plus bonusi, javljaju italijanski mediji.

 

16.50 - Jedan od najboljih fudbalera Bešiktaša Ogužan Ozjakup (27) stigao je u Roterdam na lekarske preglede i promociju u dresu Fejenorda. Radi se o momku koji ima holandski pasoš, ponikao je u Arsenalu, a stiže na pozajmicu s pravom otkupa na kraju sezone.  

16.41 - Atletiko iz Madrida je pokušao danas da aktivira klauzulu o povratku Rafaela Santosa Borea iz River Plate kako bi ga pozajmio Selti iz Viga, ali je igrač to kategorički odbio. Kolumbijski napadač ostaje na Monumentalu.  

16.30 - SAZNAJEMO: Partizan ima novu opciju posle neuspeha sa dovođenjem Rajkovića

16.22 - U Sautemptonu su se pomirili sa odlaskom Sedrika Soareša u Arsenal i poručuju da je sve dogovoreno sa Kajl Voker Pitersom iz Totenhema koji stiže na pozajmicu. Svece ne brine ni što mladog Engleza želi i Kristal Palas, uvereni su da će do večeras potpisati ugovor.   

16.13 - ZVANIČNO! Veteran Mančester Sitija Fernandinjo (34) produžio je ugovor s Građanima za još godinu dana do juna 2021. godine.

 

16.06 - Arsenal grozničavo traži pojačanja u odbrani u finišu prelaznog roka, a poslednje ime koje se dovodi u vezu s Tobdžijama je Portugalac Sedrik Soareš iz Sautemptona. Obeštećenje za desnog beka biće manje od 6 miliona evra.

16.00 - ZVANIČNO! Mateo Politano je novi fudbaler Napolija! Stigao je iz Intera na 18-mesečnu pozajmicu za 2,5 miliona evra uz obavezan otkup za 21 milion u leto 2021.

 

15.55 - As javlja da se Edinson Kavani pozdravio sa saigračima iz Pariza i krenuo ka Madridu.

15.50 - Čelsi i Frenk Lampard su neverovatno mirni ove zime, a to je možda i iz razloga što spremaju dve prave transfer bombe za leto. Biće to napadač Ajaksa Hakim Zijeh i levi bek Lestera Ben Čilvel. Top igrači.

15.38 - Portugalski mediji pak insisitiraju da Bruno Fernandeš ne želi u Valensiju preko Barselone i da hoće samo na Old Traford. Ako sve bude kako je planirano Mančester junajted će platiti 55 miliona evra. Nema šta, dobili smo još jednu transfer sapunicu.

 

15.30 - BOMBA! Barselona bi da "skine" viđeno pojačanje Mančester Junajtedu. Radi se o vezisti Sportinga iz Lisabona Brunu Fernandešu kojeg bi Katalonci mogli da kupe i odmah pozajme Valensiji, javljaju lokalni mediji. Za uzvrat klub sa Mestalje bi smanjio zahteve za napadača Rodriga Morena koji bi odmah prešao na Nou Kamp dok bi se Portugalac pridružio od leta. Deluje zamršeno, ali naravno da je tako kad je u sve upleten superagent Žorž Mendeš.

15.20 - Španski TV program El Čiringito javlja da je Pari Sen Žermen spreman da prihvati 15 miliona evra za Edinsona Kavanija. Izgleda da će Atletiko uspeti...

 

15.13 - Pregovarao je sa PSV Ajndhovenom i Fenerbahčeom, ali bi Švajcarac Rikardo Rodrigez na kraju mogao da završi u Napulju. Italijanski mediji javljaju da je gazda Napolija De Laurentis započeo pregovore sa Milanom koji bi da ga se otarasi što pre jer je plata veliki teret u budžetu.

15.05 - MALI OFF! Prošlo je sat vremena otkako je Totenhem ozvaničio kupovinu Đovanija Lo Selsa iz Betisa, a zanimljivo da je Argentinac ove sezone prvenac u dresu Pevaca postigao u Ligi šampiona protiv Zvezde u Beogradu. I to jedan od čudnijih golova na Marakani u ovoj deceniji pa da ga se podsetimo...

 

15.00 - ZVANIČNO! Porutgalski veteran Bruno Alves (38) je produžio ugovor sa Parmom za još godinu dana do juna 2021. godine.

 

14.51 - Španski mediji ne odustaju od Kavanija u Atletiku već ove zime i javljaju da su menadžer i članovi porodice Uriugvajca već u Madridu gde ga očekuju na lekarskim pregledima. Podsetimo, Pari Sen Žermen odbija da ga pusti u januaru iako mu ugovor ističe na leto.  

14.40 - ZVANIČNO! Sećate li se Dijega Kapela? Iskusni Španac (31) koji je ranije igrao za Sevilju i Sporting iz Lisabona potpisao je danas ugovor sa malteškim klubom Birkirkarom.

 

14.25 - ZVANIČNO! Gabrijel Barbosa je Flamengov! Šampion Južne Amerike otkupio je danas napadača od Intera za 17,5 miliona evra i 20% od naredne prodaje, a čuveni Gabigol potpisao ugovor na četiri godine.

 

14.05 - ZVANIČNO! Đovani Lo Selso je novi fudbaler Totenhema! Njega su Pevci otkupili za 60 miliona evra od Betisa, a potpisao je ugovor do juna 2025. godine.

 

14.00 - ZVANIČNO! Kristijan Erikesen je novi fudbaler Intera! Stigao je iz Totenhema za 20 miliona evra i potpisao ugovor do 2024. godine. On je ujedno i najzvučnije ime koje je promenilo klub ove zime, a Neroazurima svaka čast, kupili su igrača od 90 miliona evra za siću.

 

13.14 - Bizaran preokret u Mančester junajtedu, zabunu je zapravo napravila jedna fotografija - engleski mediji su mislili da se  radi o Sanderu Bergeu koji je došao na lekarske preglede, a u pitanju je bio 15-godišnji golman u podmlatku Crvenih đavola. Pojedini insajderi su se čak i izvinili za gaf na društvenim mrežama.

 

 

12.45 - Valensija u završnim razgovorima sa Romom oko Alesandra Florencija javlja transfer guru iz Italije, Đanluka di Marcio.

12.20 - Mančester junajted je navodno blizu potpisa norveškog veziste Sandera Bergea. Ovaj 21-godišnji momak igra za Genk, stigao je već na lekarske preglede, ali se još ne zna mnogo o detaljima transfera. Zanimljivo je da ga je prethodno želeo Šefild Junajted.

11.40 - Aston Vila je rešila da vrati Danijela Staridža na Ostrvo! Ponudila je Trabzonu 5 miliona evra, preostaje da se vidi da li je  to dovoljno Turcima.

 

11.02 - Mančester junajted i Totenhem i dalje su u trci za potpis Islama Slimanija iz Lestera. On je trenutno u Monaku na pozajmici, a mogao bi na novu kratkoročnu selidbu. Junajtedu treba rešenje posle povrede Rašforda, a Alžirac je finansijski najpodnošljivije rešenje, očekuje se da Junajted ponudi 4 miliona funti za pozajmicu.

10:55 - ZVANIČNO! Hatem Ben Arfa je novi fudbaler Valjadolida! Stigao je kao slobodan igrač i potpsao ugovor do kraja sezone.

 

10.30 - Mančester junajted je probao da preotme Lidsu francuskog napadača Žana Kevina Ogustana u poslednjem trenutku, ali ih je on odbio jer je obećao dolazak u Jorkšir Marselu Bijelsi. Napadač Lajpciga juče je potpisao ugovor sa drugoligašem sa Elanda.

9.55 - Bajern Minhen je ozbiljno "zagrizao" za Tomu Lemara iz madridskog Atletika. Već je probao nemački klub da ga dovede prošlog leta, nije uspeo, ali su u Bajernu navodno uporni. Ipak, kočnica je što Atletiko traži 60 miliona, Bajern i dalje želi da malo spusti tu crtu. Interesuju se još Čelsi i Totenhem, dok i Arsenal vreba svoju šansu.

9.35 - Englezi i Holanđani uveliko pišu o prelasku Stivena Bergvajna iz PSV-a u Totenhem, ali se saga poprilično odužila. Tek sada se sve privodi kraju, a razlog kašnjenja je što je holandski klub želeo da izvuče još 7.000.000 evra. Holanđaninu u Londonu sleduje 3,5 milina evra po sezoni.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA