Zvezdin trening gledao čovek koji je crveno-belima naneo jedan od najbolnijih poraza u Evropi

Na tribinama u Beleku pomalo neočekivano se našao Georgi Dermendžijev

  • 0
Trening Crvene zvezde Foto: Telegraf.rs

Iako kiša nije dala mira nijednog trenutka, ona nimalo nije smetala fudbalerima Crvene zvezde tokom jutarnjeg treninga u Beleku.

A on je počeo zagrljajima koje je trener Dejan Stanković namenio Milanu Gajiću i Ričmondu Boaćiju kojima je rođendan, kao i čestitkama upućenim od strane ostalih saigrača.

Zanimljivo, trening sa tribina, doduše kratko, je pratio i Georgi Dermendžijev - sadašnji selektor Bugarske i čovek koji je 2016. sa Ludogorecom naneo Zvezdi jedan od najbolnijih poraza. Podsetimo, posle 2:2 u Razgradu, bugarski tim je slavio na Marakani sa 4:2 posle produžetaka.

Trening Crvene zvezde Foto: Telegraf.rs

Što se tiče samog treninga, akcenat je bio na tačnim i brzim pasovima grupe koja "napada", odnosno igra u odbrani ekipe koja se "brani".

Stanković je prilikom te vežbe mnogo više učestvovao, nego u prvom delu kada si igrači radili bez lopte.

Trening Crvene zvezde Foto: Telegraf.rs
Trening Crvene zvezde Foto: Telegraf.rs
Trening Crvene zvezde Foto: Telegraf.rs

Često je znao da pohvali, ali i da objasni šta je potrebno da se radi u datim situacijama, kao što je to bio slučaj sa mladim Gavrićem.

U jednoj od grupa bio je i njegov pomoćnik Nenad Milijaš koji je "glumio" igrača,  a upravo tu je i odrađen posao po "ukusu" Stankovića.

- Vidite kako je teško kad ne može da se uzme lopta - govorio je trener Zvezdi igračima koji nisu mogli da preseku pas, dok je ostale nagradio aplauzom.

Nedugo zatim igrači su prešli na drugi deo terena gde je nastavljen rad sa loptom, a sledeće "druženje"  na terenu zakazano je za popodne.

(Mario Marić - izveštač Telegrafa iz Turske)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA