≫ 

Tadićev menadžer sutra u Barseloni: Najbolji srpski fudbaler stiže kod Mesija

Kruna karijere Dušana Tadića

  • 7

Zvuči neverovatno, ali Srbija bi mogla od sutra da ima fudbalera u Barseloni. Agent napadača Ajaksa Dušana Tadića trebalo bi u sredu ujutru da doputuje u prestonicu Katalonije na završne pregovore sa šampionom Španije.

Italijanski transfer ekspert Đanluka Di Marcio objavio je večeras da je nekadašnji fudbaler Vojvodine novo ime na spisku Katalonaca koji traže novog napadača. Nemoć Barselone na transfer pijaci da dovede zamenu za povređenog Luisa Suareza naterala ih je da usmere pogled ka Amsterdamu gde su zapazili našeg Tadića.

Na to ih je naterao i zastoj u pregovorima sa Valensijom koja ne želi da popusti i spusti cenu za napadača Rodriga Morena od 60 miliona evra. Arsenal naravno nema nameru da se odrekne Obamejana, pa je zvanično najbolji srpski fudbaler za 2019. godinu označen kao kvalitetna, ali i značajno jeftinija alternativa.

Nema šta, transfer u redove jednog od najboljih klubova na svetu bio bi kruna karijere za 31-godišnjeg napadača rodom iz Bačke Topole i nagrada za fantastičnu prošlu sezonu u kojoj je demonstrirao klasu plasmanom sa Ajaksom u polufinale Lige šampiona i osvajajnjem duple krune u Holandiji.

Finansijski detalji za sada nisu poznati, kao ni aranžaman pod kojim bi se Dušan preselio na Nou Kamp (izvesnija je pozajmica s pravom otkupa zbog finansijskog fer-pleja), ali je izvesno da će Ajaks dobro proći u čitavom poslu i dobro zaraditi na fudbaleru kojeg su kupili za 11,4 miliona evra iz Sautemptona u leto 2018.

A naš Dule? Pa igraće uz jednog od najboljih fudbalera ikada Lionela Mesija i moći još jednom da demonstrira klasu. Transfer iz snova o kom sanja svaki igrač...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljubo

    28. januar 2020 | 22:20

    Too brate Srbine nisu oni ludi znaju sta valja.🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️👍👍👍👍

  • Cc

    28. januar 2020 | 21:23

    Pa bolje ne nece igrati pored Messija i Grizmana.

  • Ha

    28. januar 2020 | 21:55

    Jel u paru sa Ivanovicem i Rukavinom😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA