≫ 

Stigla je i prva reakcija Ajaksa na vest da Barsa hoće Tadića

Katalonci su "zagrizli" za Srbina, na potezu su "Kopljanici"

  • 4

Vest da Barselona želi Dušana Tadića zabrinula je navijače Ajaksa, koji su se brže bolje oglasili po društvenim mrežama da apeluju na upravu kluba da odbije sve "napade" Katalonaca na Srbina.

Incijalnu vest "pustio" je italijanski novinar Đanluka di Marsio, poslovično dobro upućen u transfer aktuelnosti, a prema njegovim informacijama čak se Tadićev agent najavljuje za sutra u Barseloni na pregovorima.

Uzburkale su se zbog toga strasti u Amsterdamu, Tadić je definitivno prva violina tima i kao takav nedostupan za bilo koga, uz to ima višegodišnji ugovor i obećanje koje je dao "Kopljanicima" da će karijeru završiti u klubu.

Ipak, Barsa ne zove svaki dan...

Više toga će biti poznato u naredna dva dana, a u međuvremenu stigla je i prva reakcija iz Ajaksa, istina preko holandskog novinara Frika Jansena, koji je preneo stav kluba na vest o transferu Tadića u Barsu.

- Zabavan trač nam stiže od preko, da Barselona hoće Dušana Tadića. Reakcija menadžmenta Ajaksa je ista kao i do sada: klub ne prodaje igrače koji su okosnica tima - "tvitnuo" je Jansen.

Ostaje da se vidi kako će se razvijati situacija, jer kada je poziv ovako velikog kluba u pitanju, sve moguće, a ne treba smetnuti s uma da je u igri i veliki novac koji Katalonci nude za Dušana.

Navodno 30 miliona evra koje su spremili za "slobodu" najboljeg srpskog igrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • juzna pruga

    29. januar 2020 | 00:45

    Bolje da ostane u Ajaxu. Tamo ga vole a u barsi bi bio potrosna roba. barsa polako tone, kada mesi napusti na kraju sezone bice kraj.

  • Cc

    29. januar 2020 | 08:52

    Sta bre klub ima da brani? Igrac ako zeli da igra sa Mesijem moze da ide i sam ne treba mu dozvola neka

  • Kiza

    29. januar 2020 | 07:09

    SAMO LUD COVEK BI ODBIO BARSU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA