≫ 

Huligani Mančester junajteda zasuli bakljama kuću Eda Vudvorda i pretili mu smrću!

Tenzije sve veće

  • 0
Kuća Eda Vudvorda

Foto: Twitter.com

Navijači Mančester junajteda napali su kuću čelnika kluba Eda Vudvorda.

Grupa navijača došla je do kuće i preko visoke ograde su poletele baklje ka kući, uz skandiranja "da će umreti", posle čega se i klub oglasio.

Navijači su već dugo nezadovoljni načinom na koji se vodi klub, to su mogli da vide i ljubitelji fudbala u Srbiji jesenas na transparentima kada je klub gostovao Partizanu, a tenzije se ne smiruju.

 

- Mančester junajted je obavešten o incidentu u kom je napadnut jedan od naših zaposlenih. Znamo da će fudbalski svet biti ujedinjen uz nas i nadamo se da će policija identifikovati i pronaći počinioce ovog napada. Svi koji budu idenfitikovani, biće im doživotno zabranjen ulaz na stadion. Izražavanje mišljenja je jedno, kriminalno ponašanje i ugrožavanje života je drugo - navodi se u klupskom saopštenju.

 

 U prvom meču polufinala Liga kupa Siti je „uništio“ Junajted na Old Trafordu, dobio ga sa 3:1 i mirno čeka večerašnji (20.45) revanš. Đavoli će probati da osvetlaju obraz - kvota na 3+ je 1,40, a na GG3+ 1,93. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Mančester Junajted.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA