≫ 

Transferi: Fejsa otišao iz Benfike posle sedam godina, Andriji Živkoviću ne pada napamet

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport, vidimo se u četvrtak, 30. januara

  • 7
Andrija Živković, Jovica Živković Foto: Milena Đorđević

Najvažnije vesti za 29. januar

* Miloš Jojić je otišao u Austriju

* Bruno Gimaraeš u Lionu za 25 miliona evra

* Ljubomir Fejsa prešao u Alaves

Miljan Škrbić neće potpisati ugovor sa Partizanom

* Everton je odbio 100 miliona za Ričarlisona

* Tomaš Souček je prešao iz Slavije u Vest Hem

* Pjontek u Herti za 27 miliona evra

* Suso potpisao za Sevilj

* Pablo Mari je potpisao za Arsenal

* Stiven Bergvajn je novi fudbaluer Totenhema

* Partizan završio potpis golmana

* Bruno Fernandeš potvrđen u Mančester junajtedu

* Ajaks ne pušta Tadića u Barselonu

* Zvezda dovela Ibrahima Mustafu iz Gane

TOK DANA

23.30 - Pored Poljaka Pjonteka Herta sutra dovodi i Brazilca Mateusa Kunju, napadača iz Lajpciga, koji će koštati 19 miliona evra. Inače, radi se o strelcu najlepšeg gola u Bundesligi za 2019. godinu, a ako uspe da izvede tu magiju opet u Berlinu, Jirgen Klinsman će biti srećan.

23.18 - ZVANIČNO! Nekadašnji vezista Partizana Miloš Jojić napustio je Bašakšehir i preselio se u austrijski Volfzberger na pozajmicu do kraja sezone.

22.55 - ZVANIČNO! Drugi potpis u Monaku danas. To je Orilen Čuameni (20), talentovani vezista koji je stigao i Bordoa za 20 miliona evra.

22.40 - Dolazak Kšištofa Pjonteka iz Milana znači i da su u Herti zatvorena vrata za Dejvija Zelkea (traži ga Brajton) i Salomona Kalua (interesuje se Vest Hem). Obojica napadača bi do petka u ponoć mogli u Englesku.

22.26 - Andrija Živković nema nameru da sledi primer Fejse i napusti Benfiku ove zime. On i njegov otac i agent Jovica danas su odbili predlog kuba da vezista promeni sredinu jer je njegova plata preveliki teret u budžetu, pogotovo jer trener Bruno Laž ne računa na njega ni na proleće. Živković ima ugovor u Lisabonu do juna 2021.

22.00 - ZVANIČNO! Bruno Gimaraeš je novi fudbaler Liona. Stigao je iz brazilskog Atletiko Paranaensea za 25 miliona evra i potpisao ugovor na četiri sezone.

21.55 - Napadač Borusije iz Dortmunda Pako Alkaser je sve bliži prelasku u Viljareal. On je postao višak na Vestfalenu od dolaska Erlinga Halanda, a potrebna mu je minutaža da bi se našao među putnicima na EURO. Španci će platiti obeštećenje oko 25 miliona evra.

21.44 - ZVANIČNO! Milan je potvrdio prelazak Španca Susa na pozajmicu u Sevilju.

21.35 - Očajna Barselona sada sprema ponudu u poslednjem trenutku za Brazilaca Vilijana iz Čelsija. Katalonci su pokušavali i u finišu prethodnih prelaznih rokova da ga dovedu, ali su Plavci uvek odbijali sve pokušaje. Skaj piše o ponudi teškoj 20 miliona funti.

21.20 - ZVANIČNO! Ljubomir Fejsa je novi fudbaler Alavesa. Stigao je iz Benfike na pozajmicu do kraja sezone, a napustio Lisabon posle sedam godina.

20.44 - ZVANIČNO! Španski napadač Karlitos (29) prešao je u Pantinaikos. On je stigao iz Emirata iz kluba Al Vahda i potpisao ugovor na tri sezone.

20.30 - Pominjala se selidba u Englesku, ali je štoper Gimaraeša Edmond Tapsoba sada najbliži Bajeru iz Leverkuzena, pogotovo ako Austrijanac Dragović pređe u Kaljari kako se najavljuje.

20.25 - SAZNAJEMO: Miljan Škrbić neće potpisati ugovor sa Partizanom!

20.22 - ZVANIČNO! Holandski štoper Džefri Bruma preselio se iz Volfzburga u Majnc na pozajmicu do kraja sezone.

20.10 - PREOKRET! Fabio Koentrao ipak ne završava karijeru!? Potugalac je lagao na sudu da više nije profesionalni fudbaler kako bi izbegao kaznu, ali bi sada mogao da nadrlja. 

20.06 - GOTOVO! Adolfo Gajič stiže u Briž! Mladi argentinski napadač koji brani boje San Lorenca nalazi se na korak od prelaska u Belgiju za obeštećenje od 20 miliona evra i 10% od sledeće prodaje. 

19.55 - Arsenal je sve bliži dovođenju desnog Sedrika Soareša iz Sautemptona, za čiji će dolazak izdvojiti samo milion evra. Toliko će Tobdžije platiti za šestomesečnu pozajmicu.

19.50 - Očajni Milan mora da dovede zamenu za Rikarda Rodrgieza, a trenutno je prioritet urugvajski levi bek Matijas Vinja (22) koji stiže iz Nasionala za 7 miliona evra i 20% od sledeće prodaje.

19.37 - I Sporting je potvrdio na svojim stranicama da je prodao Bruna Fernandeša Mančester Junajtedu. Lavovi su čak objavili i cifre koje se podudaraju s onim koje smo objavili. Čekamo još samo fotku u dresu da kažemo da je zvanično.

19.25 - ZVANIČNO! Krilni napadač Parme Alesio da Kruz (23) prešao je na pozajmicu u Šefild Venzdej do kraja sezone. On je minulu jesen proveo u Askoliju gde je postigao pet golova.

19.13 - Votford će dobiti pojačanje do kraja prelaznog roka, a to će biti levi bek Birmingema Kristijan Pedersen. Jedina je dilema da li na pozajmicu ili će ga odmah otkupiti.

19.00 - Barsa je očajna kako se bliži poslednji dan prelaznog roka, a Radio Katalonija javlja da su na Nou Kampu oglasili prodaju Filipea Kutinja i Ivana Rakitića kako bi sakupili pare za novog napadača.

18.45 - ZVANIČNO! Desni bek Totenhema Kajl Voker Piters (22) preselio se na pozajmicu u Sautempton do kraja sezone.

18.33 - Vest Bromvič Albion i Hal pregovaraju oko prelaska Kamila Grosickog na Hautorns. Poljak je bio na meti Seltika i Njukasla, ali će posle svega pojačati tim Slavena Bilića koji se bori za plasman u Premijer ligu.

18.15 - GOTOVO! Švajcarac Rikardo Rodrigez prelazi iz Milana u PSV Ajndhoven na pozajmicu do kraja sezone uz obavezan otkup za 6 miliona evra. 

18.00 - ODBIJENO! Everton je odbacio 100 miliona evra tešku ponudu Barselone za Ričarlisona! Ovu informaciju objavio je pouzdani Skaj Sports koji tvrdi da Karamele nisu želele da se odreknu svog najboljeg fudbalera. Kapa dole!

Britain Soccer Premier League Foto: Tanjug/Ap

17.33 - ZVANIČNO! Fejenord je doveo turskog vezistu Ogužana Ozjakupa (27) iz Bešiktaša na pozajmicu do kraja sezone.

17.22 - Mančester junajted je objavio na svom sajtu da je kupio vezistu Bruna Fernandeša iz lisabonskog Sportinga i da će igrač poptisati ugovor čim prođe lekarske preglede.

17.10 - ZVANIČNO! Tomaš Souček je novi fudbaler Vest Hema! Stigao je iz praške Slavije u transferu vrednom oko 20 miliona evra.

17.06 - ZVANIČNO! Nekadašnji reprezentativac Portugalije Fabio Koentrao (31) odlučio je da završi profesionalnu karijeru. On je poslednjih šest meseci proveo u Rio Aveu.

17.00 - ZVANIČNO! I Luka Milunović (27) je našao klub. Nekadašnji vezista Crvene zvezde nastavlja karijeru u Mađarskoj u redovima Debrecena sa kojim je potpisao ugovor kao slobodan igrač. Poslednji klub za koji je nastupao je Melaka Junajted iz Malezije.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by DVSC Official (@dvschivatalos) on

16.55 - Legendarni Velšanin Ešli Vilijams (35) razmatra tri ponude iz inostranstva. Panatinaikos, Antalija i Di Si Junajted su ponudili ugovor iskusnom štoperu Bristol Sitija kojem ističe ugovor kroz nekoliko meseci.

16.49 - GOTOVO! Ovaj čovek je neuništiv! Dejan Lekić (35) ima novi klub u Španiji, a to je trećeligaš Atletiko Baleares sa kojim će poptisati ugovor do kraja sezone.

16.35 - Delegacija Herte je stigla ovog popodneva u Milano da finišira prelazak Kšištofa Pjonteka u Berlin. Milan je u načelu prihvatio ponudu bundesligaša od 27 miliona evra plus bonuse.

16.30 - Američki ESPN je objavio da Mančester junajted posle Bruna Fernandeša želi i Ivana Rakitića koji je dostupan za samo 20 miliona evra. Tabloid San pak ide korak dalje otkriva da je Hrvat već odbio ideju o seldibi na Old Traford jer mu je žena stavila do znanja da je ne zanima selidba u Englesku. Rakel hoće da živi u Barseloni.

16.15 - PROPALO! Ništa od Čelsija i Mertensa! Novinar Alfredo Pedula ekspresno demantuje tvrdnje kolega o ponudi iz Londona uz napomenu da Belgijanac sigurno ostaje u Napulju do leta.

16.00 - Mladi desni bek Vest Bromvič Albiona Nejtan Ferguson (24) stigao je u London na lekarske preglede i promociju u dresu Kristal Palasa. Njemu za nekoliko meseci ističe ugovor, ali će Orlovi platiti obeštećenje od 12 miliona evra.

15.44 - STIGAO JE! Španac Suso je u Sevilji na lekarskim pregledima.

15.30 - Čelsi ne odustaje od Drisa Mertensa! Plavci su ovog popodneva navodno poslali novu ponudu na San Paolo, a ona glasi - 10 miliona evra plus bonusi za iskusnog Belgijanca (32) kojem za nekoliko meseci ističe ugovor. 

15.16 - ODBIJENO! Benfika je odbacila ponudu Milana o pozajmici mladog veziste Florentina Luiza (20). Rosoneri su nudili 4,5 miliona za pozajmicu i čak 50 miliona za otkup, ali na Lužu to nisu prihvatili.

15.05 - ZVANIČNO! Napadač Aston Vile Skot Hogan (27) prešao je na pozajmicu u redove gradskog rivala Birmingema do kraja sezone.

14.56 - Notingem Forest koji napada plasman u Premijer ligu, nada se da će do petka dovesti Luka Frimena iz Šefild junajteda. Radi se o dobrom igraču koji je letos bio rekordno pojačanje Oštrica, ali se nije snašao tokom jeseni u Premijer ligi.

14.50 - Njukasl ne odustaje od Denija Rouza. Svrake su poslednjih sati iskočile u prvi plan ispred Bornmuta i Votforda koji takođe žele iskusnog levog beka kojem ističe ugovor u junu.

14.42 - ZVANIČNO! Pablo Mari je novi fudbaler Arsenala! Stigao je iz Flamenga na pozajmicu s pravom otkupa sledećeg leta.

14.34 - Portugalski OŽogo piše da su Lester i Vulverhempton ponudili po 20 miliona evra za defanzivca Vitorije iz Gimaraeša Edmonda Tapsobu. Navodno, Portugalci su spremni da ga prodaju iako u ugovoru ima klauzulu od 50 miliona evra.

14.25 - ZVANIČNO! Krilni napadač Flamenga Bruno Enrike produžio je ugovor do 2023. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Flamengo (@flamengo) on

14.18 - GOTOVO! Tomaš Souček je potpisao ugovor sa Vest Hemom. Slaviji iz Praga pripada 4,5 miliona evra za pozajmicu plus 16,3 miliona evra za obavezan otkup sledećeg leta.

14.10 - ZVANIČNO! Monako je doveo talentovanog poljskog golmana Radoslava Majeckog (20) iz varšavske Legije za 7 miliona evra. On će u narednih šest meseci biti pozajmljen Legiji.

13.50 - Bajern više neće dovoditi pojačanja ove zime! Karl Hajnc Rumenige je rešio da zaustavi sve spekulacije u kojima se njegov klub dovodi u vezu s određenim igračima pa je zatvorio vrata za dolaske izjavom Kristijanu Falku iz SportBilda.

13.40 - ODBIJENO! Milan je odbacio ponudu Totenhema i Herte za Kšištofa Pjonteka jer nijedna ne dobacuje ni blizu do 30 miliona evra koliko Rosoneri traže za poljskog napadača.

13.15 - Flamengo se oprostio od štopera Pabla Marija, koji prelazi u Arsenal.

13.00 - GOTOVO! Gaston Pereiro prelazi u Kaljari iz PSV-a! Ugovor će biti potpisan do juna 2025. godine.

12.40 - Danijel Podens je na putu za Vulverhemton gde bi trebalo da potpiše ugovor sa Vulfsima na 4 i po godine. Čekaju se lekarski pregledi, a Olimpijakosu ide 20 miliona evra.

12.24 - Riki Alvarez je novi fudbaler Velez Sarsfilda. Bivši igrač Intera, koga je svojevremeno želela i Crvena zvezda u vremenu kada je Robert Prosinečki bio u klubu, odlučio je da se vrati u klub iz kojeg se 2011. i preselio na "Čizmu". Stavio je paraf na ugovor do 30. juna 2021. godine.

12.15 - Argentinac Markos Roho je navodno dobio dozvolu Junajteda da pređe u Estudijantes iz La Plate na pozajmicu, javlja Skaj Sport.

12.05 - GOTOVO! Kapiten Rome Alesandro Florenci ide na pozajmicu u Valensiju do kraja sezone. Nikakav otkup nije dogovoren, samo angažman na šest meseci repreznetativca Italije kako bi putovao na EURO.

12.02 - Inter je napravio vrhunsku promociju Kristijana Eriksena u milanskoj Skali!

11.55 - SAZNAJEMO: Ibrahim Mustafa, koji je bio na probi u omladincima Zvezde i filijale Grafičara, definitivno će prema saznanjima Telegrafa biti prosleđen na omladincima Grafičara. Dilema je bila da li će igrati u omladincima Zvezde ili Grafičara, ali sada je i ona otklonjena.

11.51 - ZVANIČNO! Stiven Bergvajn je novi fudbaler Totenhema! Transfer je vredan 30 miliona evra!

11.45 - Dani Olmo je predstavljen u Lajpcigu. Španac koji je stigao iz Dinamo Zagreba u transferu vrednom 30 miliona + 15 uz bonuse i klauzule, uzeo je broj 25.

11.35 - Transfer guru iz Italije Đanluka di Marcio javlja da je završen transfer Bruna Fernandeša u Mančester junajted! Ovim je završena i najveća transfer saga januara!

11.30 - Saznajemo! Novi golman u redovima Partizana! Ovde  možete da pročitate detaljnije o ugovoru Đorđa Vukanića.

11.18 - Vujeong Jeong stigao u Bejern! Zapravo se vratio pošto je letos iz Bavarske otišao u Frajburg gde se nije naigrao. Korejac će do kraja sezone igrati za mladi tim Bavaraca.

11.16 - Karles Perez stigao u Rim na dogovor sa Romom! Fudbaler koji je pod ugovorom sa Barselonom bi trebalo da pređe u redove Vučice na pozajmicu, uz mogućnost otkupa od 13 miliona evra.

11.12 - Dris Mertens ostaje u Napoliju! Reprezentativac Belgije ne želi da napusti klub, pa Čelsi ostaje bez planiranog pojačanja.

11.07 - Fudbaler Genka Sander Berge pregovara o transferu u Šefild junajted koji će koštati 30 miliona evra.

11.05 - Adebajor se vraća u Premijer ligu? Aston Vila, Njukasl i Brajton su zainteresovani za napadača iz Togoa.

11.03 - Pablo Mari na korak od Arsenala! Očekuje se da defanzivac Flamenga dođe u London na završni dogovor oko pozajmice sa pravom otkupa, a trebalo bi da posao bude završen u naredna 24 sata, jer je i direktor Flamenga potvrdio da su Tobdžije pojačale ponudu i promenile uslove transfera.

10.57 - VBA doveo Kaluma Robinsona iz Šefild junajteda na pozajmicu do kraja sezone.

10.55 - Denis Aogo napustio Hanover posle samo četiri meseca!

10.53 - Ahmed Hasan Kuka stigao u Olimpijakos!

10.51 - Tijago Silva sve bliži odlasku iz PSŽ-a! Kapitenu šampiona Francuske ugovor ističe na leto, a do sada niko od uprave PSŽ-a nije kontaktirao Brazilca i njegovog agenta, koji je u razgovor uza Globo rekao da njegov klijent ima ponude nekoliko klubova, ali da je prioritet ostanak u Parizu.

10.48 - Suso napušta Milan i ide u Sevilju! Trebalo bi da pređe na pozajmicu od 18 meseci uz obavezan otkup i dodatne klauzule kada je u pitanju igranje u Ligi šampiona.

10.43 - Totenhem se okrenuo Žiruu! Žozeu Murinju je skresan budžet za pojačanja, predsednik kluba Danijel Levi dao je menadžeru Totenhema svega 10 miliona funti za novog napadača koji bi trebalo da zameni Harija Kejna. Tako će sasvim sigurno Pevci ostati bez Vilijana Žozea i Kšištofa Pjonteka koji su bili prva opcija, pa je sada poslata ponuda Olivijeu Žiruu, u trajanju od godinu i po dana.

Fudbal, Nemacka, Francuska Olivije Žiru; Foto: Tanjug/AP

10.38 - Kai Haverc ne može da napusti Leverkuzen bez 130 miliona evra! Ovo je cena koju je Bajer odredio za svog najboljeg igrača, a Bild piše da je veliko ineresovanje Bajerna, kao i da Liverpul, Real Madrid, Barselona i Mančester junajted takođe prate situaciju.

10.25 - Ljubomir Fejsa se seli u Španiju? Pojedini mediji pišu da vezista Benfike u sredu putuje u Španiju, kako bi dogovorio prelazak na pozajmicu u Alaves. Takođe, postoje informacije i da ga je kontaktirao Hetafe, a za njega je zainteresovan i Real Sosijedad. Fejsa sa Benfikom ima ugovor do leta 2021. godine.

10.00 - Bruno Fernandeš stigao u Mančester! Novinari su ga slikali na aerodromu, pošto je Portugalac stigao na pregovore sa klubom sa Old Traforda. Mogli ste već na Telegrafu da pročitate da je ponuda Crvenih đavola 55 miliona evra odmah, plus 25 miliona kroz bonuse.

09.45 - Ibrahim Mustafa u Zvezdi! Klub sa Marakane razmišlja i o budućnosti, pošto je u klubu odlučeno da zadrže Mustafu Ibrahima, koji je bio na probi u omladinskoj školi i filijali Grafičaru. Kako Telegraf saznaje, još nije doneta odluka da li će vezista iz Gane tokom proleće nastupati za omladince Zvezde, koji igraju Ligu šampiona, ili za Grafičar, koji se bori za ulazak u Superligu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Mustapha_Ibrahim⚽🇬🇭🇷🇸 (@mu.ibrahim_17) on

09.30 - Barselona će morati da pronađe drugo rešenje u napadu, pošto Ajaks nema nameru da pusti Dušana Tadića. Mark Overmars je potvrdio da neće dozvoliti nikom od ključnih igrača da ode tokom sezone. Bivši igrač Barse, koji je sada sportski direktor, razočarao je svoj nekadašnji klub jasnim "ne".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pkv

    29. januar 2020 | 22:06

    Fejsa= talija fudbalska, ne bi me cudilo da Alaves osvoji neki trofej ,Kup na primer.

  • Nesa CZ

    30. januar 2020 | 00:10

    Veliki Živković, velika prevara...

  • Ovoga

    29. januar 2020 | 23:54

    Zivkovica urnisase menadzer i tatica mu...piihhh.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA