≫ 

Neverovatna akcija legende Rome: Otišao na tribinu s ultrasima, tamo ga niko nije prepoznao!

Italija je za to saznala tek danas

  • 3
Danijele De Rosi Foto: Printscreen/Instagram

Legenda Rome Danijele De Rosi odlučio je da ispuni dečački san i postane ultras na jedan dan, a tako se genijalno zakamuflirao i ušao na južnu tribinu Olimpika tokom nedeljnog gradskog derbija s Lacijom, da ga apsolutno niko od navijača Vučice nije prepoznao.

Godinama su skakali i navijali za njega, a ovog vikenda nisu ni slutili da se popularni Kapitan Futuro nalazi samo na nekoliko metara od njih u kopu sa najvatrenijim pristalicama Vučice.

To nisu znale čak ni vođe Kurve Sud koje su zdušno vodile navijanje, a Italija je za sve saznala tek danas kada je supruga legendarnog kapitena objavila video na kome se vidi maskiranje jednog od rekordera po broju utakmica za Romu (više od 600 mečeva).

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Numero Diez (@numerodiezcalcio) on

- Evo šta se desi kada vam se muž maskira kako bi se infiltrirao na južnu tribinu i ispunio dečački san. Izgubili smo celo popodne zbog njegovog šminkanja, ali je vredelo, bio je srećan kao malo dete - napisala je Sara Felberbaum.

Podsetimo, De Rosi je nedavno okončao igračku karijeru u 36. godini, a poslednjih šest meseci proveo je u Boki Juniors. On je čak 18 godina nosio dres Rome, ali tek ju je u nedelju prvi put uživo gledao s čuvene južne tribine.

Kompletnu akciju Danijelea De Rosija pogledajte na snimku ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA