≫ 

Partizanu dovoljna dva napadača za proleće: Škrbić ipak ne ostaje među crno-belima

U Humskoj je procenjeno da su dvojica špiceva sasvim dovoljna za proleće u Superligi

  • 2
Miljan Škrbić Foto: FK Partizan

Napadač na probi u Partizanu - Miljan Škrbić ipak neće ostati u ekipi i potpisati ugovor sa crno-belima, saznaje Telegraf. Razlog je činjenica da je u Humskoj procenjeno da su Umar Sadik i nedavno angažovani Bojan Matić sasvim dovoljni u napadu za prolećni deo sezone, te da bi angažovanje trećeg napadača dovelo do nagomilavanja kadra.

Bilo je nagoveštaja da će Škrbić, koji se priključio Partizanu tokom priprema u Beleku i pokušao preko probe da se domogne ugovora, ostati među crno-belima, uprkos slaboj fizičkoj pripremljenosti. Tim pre što je na njegov račun i trener Savo Milošević izrekao niz komplimenata i napomenuo da se možda razmišlja o obavazivanju igrača.

Fudbaler je dobio sedam dana da se pokaže na treninzima, imao je minutažu i u kontrolnim mečevima sa Vitorulom i Krakovijom, ali je u međuvremenu kupljen Bojan Matić iz Vojvodine, Miloševićeva letošnja želja, te se i kurs u Humskoj shodno tome promenio.

Miljan Škrbić Foto: FK Partizan

Škrbiću bi verovatno trebalo dosta vremena da uhvati ritam rada Partizana, koji je u odnosu na letošnje pripreme unapređen za “tri koplja”, a pride se ne radi o mladom fudbaleru, već o zrelom igraču od 25 godina, koji bi se verovatno teško mirio sa činjenicom da je treći izbor u napadu.

Otuda odluka ima utemeljenje, te će se za minutažu u dresu crno-belih boriti do sada neprikosnoveni Umar Sadik i Bojan Matić, koji je u ekipu došao sa priprema Vojvodine i lako se uklopio u sistem rada.

Video: Savo Milošević komentarisao partiju napadača koji je na probi u Partizanu

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA