≫ 

Osvojio dve Lige šampiona, igrao Evropsko i Svetsko prvenstvo, a preti mu tri godine zatvora!

Fabio Koentrao se ozbiljno "zaigrao" sa sudom

  • 0
Fabio Koentrao Foto: Guliver/Denis Doyle/Getty Images

Neverovatna vest stiže iz Portugalije. Nekadašnji fudbaler Reala iz Madrida i reprezentativac te zemlje Fabio Koentrao mogao bi da završi u zatvoru jer je lagao sud.

I delovalo je da nešto nije u redu nakon što su mnogi mediji u Portugaliji preneli popodne kao udarnu vest izjavu da je iskusni levi bek Rio Avea (31) završio igračku karijeru, da bi se sve ispostavilo kao potpuna dezinformacija.

A o čemu se radi? Koentrao je danas bio na saslušanju povodom huliganskog napada navijača Sportinga iz Lisabona na igrače u maju 2018. godine jer je i on tada igrao za Lavove, i prilikom svedočenja pod zakletvom lažno odgovorio na pitanje kojom se profesijom bavi.

Zapravo, izjavio je da je u penziji i da se više ne bavi fudbalom, što je tokom večeri demantovao. "Nisam muzičar, jesam muzičar", kao Bora Todorović u Balkan Ekspresu, ali Koentrao treba da se spremi pošto mu prema zakonima u Portugaliji sleduje ozbiljna novčana i zatvorska kazna do tri godine zbog laganja na sudu.

Podsetimo, Koentrao je u bogatoj karijeri igrao za Rio Ave, Benfiku i Sporting iz Lisabona, a najveće uspehe zabeležio je sa Realom iz Madrida sa kojim je osvojio dve Lige šampiona.

Video: Ljubomir Fejsa prekrio cela leđa brutalnom tetovažom

(Telgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA