≫ 

Matić majstorijom "zakuvao" derbi, pa pocrveneo: Siti prošao u finale Liga Kupa!

Lep potez srpskog fudbalera, ipak, nedovoljan da se nadoknadi veliki zaostatak iz prvog meča na "Old Trafordu"

  • 8
nemanja matić foto: twitter/PirateMulwana

Fudbaleri Mančester junajteda sa minusom od dva gola (1:3) gostovali su u revanšu polufinala Liga kupa kod Sitija, do poluvremena deficit je sveden na gol razlike zahvaljujući prefektnom golu Nemanje Matića, međutim dalje idu Građani.

Uprkos golu srpskog fudbalera u prvom poluvremenu, ispostaviće se jedinom na utakmici, tim Pepa Gvradiole je u ukupnom zbiru slavio 3:2, pa će na megdan Aston Vili za trofej.

U tom 35. minutu srpski fudbaler vrhunski je odreagovao na odbitak posle napada svog tima, bez "zadrške" je odapeo "praćku" i smestio loptu u bliži ugao gola Građana.

Ništa u toj situaciji nije mogao da uradi golman domaćeg tima Klaudio Bravo uprkos paradi...

Razgalio je Matić navijače u pravom trenutku, ne cvetaju ruže Đavolima u poslednje vreme, pa je eventualni plasman u finale Liga kupa kudikamo mogao da popravi raspoloženje u svlačionici tima Ole Gunara Solskjera.

Do kraja, ipak, nije bilo promene rezultata, mreže su mirovale, a Matić nije dočekao kraj na terenu pošto je zaradio drugi žuti karton zbog saplitanja Gundogana u kontri u 75. minutu.

Sa desetoricom u poslednjih desetak minuta, Junajtedu je bio otežan zadatak da dođe do još jednog gola i prolaza u finale.

nemanja matić Foto: Tanjug/Ap
navijač sitija Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Davor

    29. januar 2020 | 22:43

    Samo nek igra dobro, trebat ce nam za Norvesku i finale...

  • Душан Краишник

    29. januar 2020 | 23:19

    Људи чекам на листићи 7500 евра . Само да сити даје го пошто сам играо оба дају,,претпоследња утакмица била Интер -Фиорентина исто оба дају ,, дошао гол 30 мин пре истека Ситија - и манчестера,, имам понуду 3800 рек’о нећу мајку му ,,, па играју 20 мин са играчем више,,, дадоше гол ја рек’о па врјеме је више... оно опсајд и на крају ћорак!!!! Пуф ј му све му ј!!!!!

  • Nix

    30. januar 2020 | 07:56

    Mančester Junajted je Mančester Junajted, mogu KP i Barnli da mu uzmu bodove ali sve ekupe u vrhu su uvek tamanili i nadam se njihovom povratku ka vrhu, iako ni za sada nisu loši!!! GGMU!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA