≫ 

Ima novi klub: Nekadašnji napadač Partizana potpisuje za lidera turskog prvenstva!

Petar Škuletić napustio Monpelje

  • 1

Činilo se da će sledeća stanica za nekadašnjeg reprezentativca Srbije Petra Škuletića (29) biti Poljska, gde je trebalo da zaduži dres tamošnjeg velikana Legije iz Varšave, ali se situacija promenila tokom ove nedelje, pa će bivši napadač Partizana karijeru nastaviti u Turskoj.

Prema ekskluzivnim saznanjima Telegraf Sporta, napadač francuskog Monpeljea sutra će i formalno biti promovisan kao novi fudbaler lidera turskog šampionata Sivasa u čije redove stiže kao pozajmljeni igrač do kraja tekuće sezone.

Turci u sporazum sa Monpeljeom nisu ubacili opciju otkupa, ali s obzirom na to da momku iz Danilovgrada ističe ugovor u Francuskoj za šest meseci, lako će se dogovoriti oko nastavka saradnje u slučaju da mu krene.

Takođe, Sivasu su povređena trojica napadača - Kone, Fernandinjo i Jatabare - pa će Škuletić verovatno vrlo brzo u akciju. Njemu će ovo biti druga avantura u Turskoj, a svojevremeno je pružao dobre partije u dresu Genčelebriligija (i davao lepe golove) koji su mu i doneli transfer u Francusku.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA