≫ 

Brutalne scene sa derbija u Brazilu: Navijači se mlatili sa policijom, igrači "gazili" huligana!

Vatrena uvertira pred okršaj Figueirensea i Avaija

  • 0
Tuča Foto: Twitter/BeWarmers

Sa derbija Florijanopolisa, na ostrvu Sveta Katarina u Brazilu, stižu nestvarne scene nasilja i zamenjenih uloga siledžija i žrtava. Tamo se desio sledeći scenario: fudbaleri su prebili navijača koji je utrčao da provocira klupu gostujućeg Avaija.

Inače, u pitanju je okršaj "večitih rivala" Figueirensea i Avaija, gosti su slavili 2:0, a pomenuti incident dogodio se odmah na startu utakmice, tokom prekida zbog navijačkih nereda.

U čitavom metežu, pažnji redara i policije izbegao je jedan ratoborni fan domaćeg tima, koji je dotrčao do klupe Avaija, a bolje da nije!

Usledila je brzopotezna reakcija igrača Avaija, najpre rvački zahvat rezervnog golmana koji je provokatora bacio na zemlju, a onda i brutalan udarac nogom u glavu njegovog saigrača Bruna Silve.

Na nesrećnog navijača potom su se okomili i ostali, pa je čak policija morala da ga spašava od gneva fudbalera koji se sručio na njega.

Pogledajte i nerede na tribinama koji su prethodili derbiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA