≫ 

Zvezda potvrdila odlazak trojice fudbalera: Evo na koga Dejan Stanković ne računa na proleće

Promene u igračkom kadru crveno-belih uoči nastavka sezone

  • 3
Dejan Stanković Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je odlučila da dodatno smanji igrački kadar za prolećni deo šampionata u Superligi pa je i zvanično pozajmila danas trojicu igrača.

Golman Nikola Vasiljević braniće u drugom delu sezone u Radniku iz Surdulice, drugi čuvar mreže Aleksandar Stanković prešao je u Napredak iz Kruševca, dok je mladi napadač Nikola Krstović pojačao filijalu Grafičar.

Stručni štab srpskog šampiona procenio je pri kraju priprema u Turskoj da će pomenutoj trojici igrača biti potrebna veća minutaža ovog proleća pa se odlučila da ih pozajmi do kraja sezone.

Nikola Krstović Nikola Krstović Foto: crvenazvezdafk

S obzirom na to da golmanu Zoranu Popoviću ugovor ističe na kraju sezone, Vasiljević je prikazao dobar nivo forme u toku turskih priprema koristeći šansu koju je dobijao kao alternativa kapitenu Milanu Borjanu. U Surdulici će ponovo imati minutažu što će svakako pomoći njegovom razvoju po povratku sa pozajmice.

Slična je situacija i sa golmanom Stankovićem jer na Marakani smatraju da kao dete kluba poseduje kvalitet, ali mora da brani kako bi dostigao takmičarski nivo forme.

Kada je reč o mladom napadaču Krstoviću, ostankom Ričmonda Boaćija, Milana Pavkova i Tomanea, teško bi u prolećnom delu prvenstva dobijao značajniju minutažu pa će biti značajno pojačanje Grafičaru.

Video: Pehar u Srbiji! Đokovići slave, Dijana u suzama naručuje pesme za Novaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majo je nas i ostali

    4. februar 2020 | 13:20

    nek su nama sudije zive i zdrave , briga nas ko ce da igra.zar je to vazno.ionako nemamo neki kvalitet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA