Kad sam bio klinac, mislio sam da ću biti ribar na Madeiri: Zanimljiva ispovest Kristijana Ronalda

Portugalac se otvorio u rođendasnkom intervjuu za A Bolu

  • 2
Kristijano Ronaldo, FK Juventus Foto: Tanjug/Ap

As Juventusa i reprezentacije Portugalije Kristijano Ronaldo dao je zanimljiv rođendanski intervju A Boli u kojem je između ostalog rekao i da je kao dečak mislio da će sa 35 godina biti ribar na Madeiri, a ne jedan od najboljih fudbalera sveta.

Videli smo već kakav je ekskluzivni poklon Krsitijano dobio juče na dan svog 35. rođendana od lepše polovine Georgine, a fudaler koji je u karijeri osvojio pet titula u Ligi šampiona i isto toliko Zlatnih lopti, priznao je da je sve drugačije zamišljao.

- Kad sam bio klinac, mislio sam da ću sa 35 godina biti ribar na Madeiri. Nisam mogao ni da sanjam da ću imati ovakvu fudbalsku karijeru i da ću igrati u klubovima u kojima sam igrao. Nije bilo lako, put je bio težak, ali isplatilo se - rekao je Ronaldo.

Juventus je trenuto vodeći tim u italijanskom prvenstvu, u osmini finala Lige šampiona čeka ih duel protiv Liona, a bivši napadač Mančester Junajteda i Real Madrida, smatra da Stara dama može do evropske krune.

- Šesto finale Lige šampiona? Zašto da ne? Juventus je strašno dobra ekipa i siguran sam da uz malo sreće, možemo do kraja - poručio je Ronaldo.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA