≫ 

Totalna "ludnica" na Bernabeu: Sosijedad goleadom potukao Real i izbacio ga iz Kupa kralja!

Kakav meč...

  • 10
Spain Soccer Copa del Rey

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Real Madrida poraženi su od Real Sosijedada u četvrtfinalu Kupa kralja sa 4:3 na svom Santjago Bernabeu!

Sosijedad je tako posle pobede nad Espanjolom, gradskim rivalom Barselone, skinuo veliki skalp posle uzbudljivog prvog i "ludog" drugog poluvremena.

Martin Odegard je doneo prednost Sosijedadu u 22. minutu, nakon nekoliko neuspešnih pokušaja, prvo Karima Benzeme, a onda i Džejmsa Rodrigeza.

Alfons Areola, koji je stajao na golu Reala odbranio je udarac sa ivice šenaesterca, odbio loptu u sredinu do Odegarda koji je pucao nisko i po sredini.

Spain Soccer Copa del Rey

Foto: Tanjug/AP

Areola se tada donekle obrukao jer mu je lopta prošla kroz noge, pa je Sosijedad poveo 1:0. Mogao je povesti i 2:0 već u prvom delu igre, da Aleksander Ajzak nije promašio zicer u 33. minutu.

Tri minuta kasnije se još jednom istakao Alehandro Remiro na golu Sosijedada, a posle udarca Rodrigeza, da bi posle promašaja Ajzaka lopta u 45. minutu završila iznad gola Reala, a na poluvremenu je ostalo 1:0.

U nastavku je krenula goleada. Sosijedad je u 54. minutu duplirao prednost fantastičnim volejem Ajzaka, posle prodora i centaršuta Barenćea Muguruze po levoj strani.

Već u 56. minutu je bilo 3:0. Ajzak je bio u ofsajdu u trenutku kada mu je krenula lopta iskosa u šesnaestercu Reala, sudije to nisu proveravale i špic Sosijedada je zakucao loptu u bliži ugao.

Spain Soccer Copa del Rey

Foto: Tanjug/AP

Tu prednost je u 59. minutu ublažio Marselo. Braim Dijaz mu je dodao loptu levo, Marselo je bio u oštrom uglu ali je pogodio bliži ugao po zemlji.

Mikel Merino je deset minuta kasnije ostao potpuno nebranjen pred petercem Reala, centrirao mu je Ajzak i Merino je povisio na 4:1.

U nastavku meča je priliku dobio i Luka Jović. On je zamenio Valverdea u 76. minutu, a Real je u 81. minutu smanjio zaostatak.

Vinisijus Žunior je probio odbranu Sosijedada po levoj strani, prebacio je loptu na suprotnu gde je bio Rodrigo kome nije bilo teško da se upiše u strelce.

Spain Soccer Copa del Rey

Foto: Tanjug/AP

Konačan rezultat postavio je Naćo u trećem minutu sudijske nadoknade, još jednu priliku je do kraja glavom imao i Serhio Ramos na centaršut Marsela, pa je Sosijedad upisao veliku pobedu.

Do kraja je ostao sa igračem manje na terenu jer je crveni karton dobio Andoni Gorosabel, ali to nije promenilo ishod meča jer je isključenje došlo prekasno po Real - u 95. minutu.

U preostalim četvrtfinalima igraju Atletik Bilbao i Barselona, Granada je već pobedila Valensiju sa 2:1, a Mirandes je bio bolji od Viljareala sa 4:2.

Video: Ronaldo od devojke za rodjendan dobio poklon od najmanje 100.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gr

    6. februar 2020 | 21:09

    Jel ste čuli da Srbija i SAD igraju košarku veceras?

  • I

    6. februar 2020 | 22:40

    ‬‏‪‪⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣀⠠⣰⣶⣴⣶⣻⣀⣄⣆⡂⢀⡀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⢀⣔⣼⣶⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣦⠙⢆⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⢀⣨⡿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣦⣠⡀⠀ ⠀⠀⢀⣻⠟⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣇⠀ ⠀⠀⢸⣿⣶⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠟⠿⠛⠛⠋⠉⠙⠛⠿⢿⣿⣿⠂ ⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⡋⣰⠟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣿⣧ ⠀⠀⠘⣿⣿⣿⣿⠀⠈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢹⣿ ⠀⠀⢾⣿⣿⡿⠁⠀⠀⠀⢀⣀⣀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⡇ ⠀⠀⣶⢝⢻⡇⠀⠀⠀⣨⣿⣿⣿⣿⣷⠀⠀⢠⣶⣶⣶⣤⠀⣇ ⠀⢀⢇⣨⣄⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠭⠉⠉⠁⠀⠀⠻⡟⠿⠻⢿⠀⡎ ⠀⠈⢘⠟⠁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠁⠀⠀⠀⡇ ⠀⠀⠠⡀⠀⡀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⠂⣀⡀⠀⠀⠀⠀⡀⠀⠀⣼⡇ ⠀⠀⠀⠀⢱⠠⢀⣰⠀⢠⣿⣷⣶⣾⣿⣿⣿⣿⣤⣿⡀⠀⠀⠁ ⠀⠀⠀⠀⢸⠀⣾⣿⣦⣿⣿⠿⢟⣛⣛⡛⠿⣿⣿⣿⣃⣾⡞⠀ ⠀⠀⠀⠀⠘⠀⢿⣿⣿⣿⣧⡀⠀⠉⠛⠛⠛⠁⢸⣿⣿⡟⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠄⠀⠘⣿⣿⣿⣿⡷⠀⢻⣿⣿⠇⢰⣿⣿⠏⠀⠀⠀ ⣶⣶⡖⠁⠀⠀⠀⠹⣿⣿⣿⣷⣴⣤⣬⣥⣤⣾⣿⠏⢀⠀⠀⠀ ⢻⣿⣇⠀⠀⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠁⠀⣸⡇⠀⠀ ⠘⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠻⢿⣿⣿⡿⠛⠉⠀⠀⠀⣿⡇⠀⠀ ⠀⢹⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣼⣿⠁⠀⠀ ⠀⠀⢻⣿⣷⣄⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣼⣿⠇⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠙⣿⣿⣿⣦⣤⣀⣀⣀⣀⣀⣠⣴⣾⣿⣿⠋⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠛⠛⠻⢿⠿⠿⠿⠿⠟⠛⠛⠋⠁⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣊⡤⠗⠓⠉⠉⠁⠀⠀⠀

  • Istina

    6. februar 2020 | 21:48

    Ma Jovic kriv 😄😄😄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA