≫ 

Zabole ga rebro za Pari Sen Žermen: Umesto protiv Nanta Nejmar igrao na svom rođendanu!

Brazilac ponovo razbesneo fanove Svetaca

  • 6
Nejmar Foto: Printscreen Instagram/neymarjr

Početak februara je tradicionalno vreme kada se jedan od najboljih fudbalera sveta Brazilac Nejmar redovno povređuje.

Njemu je, zanimljivo, kao i Kristijanu Ronaldu, rođendan 5. februara, a ni ove godine, kao i prethodnih nije propustio svoj najdraži dan koji je proveo sa prijateljima bez obzira što je njegov klub dan ranije igrao utakmicu.

Brazilski ogranak Red Bula mu je pripremio sada već tradicionalnu rođendansku žurku, a Nejmar, koji se zvanično oporavlja od povrde rebra zbog koje nije igrao protiv Nanta (4. februara) i neće igrati protiv Liona veliki derbi u nedelju, nije odavao utisak povređenog fudbalera.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by ene10ta Érre 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Štaviše, za nekoga koga boli rebro, dobro se kretao, đuskao i veselio što je razbesnelo fanove popularnog francuskog kluba. A kako i ne bi kada je već tri sezone na Parku prinčeva i u svakoj je pauzirao početkom feburara u vreme rođendana "zbog povrede".

Pedantni hroničari su mu čak izvukli statistiku koja je neumoljiva i koja kaže da je u poslednjih sedam godina čak pet puta propuštao utakmice Barse i Pari Sen Žermena u vreme svog divnog dana.

I to nije sve. Očekujte uskoro novi izostanak Brazilca i to početkom marta kada je na programu rođendan njegove sestre. Tek taj šou Nejmar ne propušta (ima skor 4/6), a tu pribegava drugačijoj taktici tako što nagomila žute kartone. Majstor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K1

    7. februar 2020 | 11:45

    Veliki talenat..najlepsi dribling u Svetu fudbala ima.. Bio bi mozda I najveci da ne pada kao devojcica, simulira, izostaje.. Jbt nije radnik kao Cr 7 a I veci bi bio od njega, jer ima vise talenta od Cr7.. Al jbg kad nije cist u Vugla 😂😂

  • Tadija

    7. februar 2020 | 12:26

    Šesta slika zadnji sa desne strane? Bora Santana? Jel on nije u zadruzi?

  • ble

    7. februar 2020 | 17:43

    brazilac naravno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA