≫ 

Ronaldo "rešeta" na deset utakmica zaredom: Ušao je u istoriju Juventusa i oborio Trezegeov rekord

Ovaj čovek je - mašina

  • 1
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo pomerio je granice realnosti u fudbalu novim rekordom, ovog puta u dresu Juventusa.

Portugalac je protiv Verone u subotu postigao gol na desetoj uzastopnoj utakmici u Seriji A i uprkos tome što je Stara dama poražena sa 2:1, Ronaldo je oborio rekord Davida Trezegea.

Francuz je svojevremeno dao gol na devet mečeva uzastopno za Juve. Trezege je taj rekord postavio pre 14 godina, još 2005.

Još je neverovatnije što Ronaldo u deset utakmica ima 15 golova, a nedavno je napunio 35 godina, a Kaljariju je dao het-trik i po dva gola Udinzeu, Parmi i Fiorentini.

Na 20 utakmica je postigao isto toliko ligaških golova ove sezone i uz to još dva u Ligi šampiona.

Da li je ovo sezona u kojoj RB Lajpcig može da konkuriše za titulu? Odgovor bi trebalo da dobijemo danas (18.00) jer Bikovi gostuju Bajernu i ako izgube ostaće četiri boda iza Bavaraca. Kvota na Bajern je 1,48, na iks 4,60, a na dvojku čak 6,25. A GG3+ „plaća“ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - RB Lajpcig.

Posle brutalnih 11 pobeda, Lacio je u poslednja tri kola imao dva remija, ali i dalje drži korak u borbi za titulu. Večeras (18.00) gostuje Parmi koja se bori za izlazak u Evropu posle mnogo godina. Dvojka na Lacijale je 1,80, a dupla šansa 1X 2,02. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Parma - Lacio.

Video: Ronaldo od devojke za rodjendan dobio poklon od najmanje 100.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alo

    9. februar 2020 | 11:42

    Sari ce da unisti Juve,blage veze covek nema s mozgom.Oterati ga sto pre,dok nije kasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA