≫ 

Legenda u strašnom stanju: Pele ne može da hoda, zbog sramote ne izlazi iz kuće!

Bivši brazilski fudbaler Pele je veoma lošeg zdravlja, otkrio je njegov sin Edinjo

  • 11

"O Rei" se zbog toga već neko vreme ne pojavljuje u javnosti, poslednji put se pojavio u kolicima što samo pogoršava i psihički plan legende.

- On je veoma nestabilan. Ugrađen mu je veštački kuk, a nije imao dobar oporavak. Teško se kreće i to mu stvara depresiju, teško mu je  - objasnio je Edinjo i dodao ga Pele ne želi da ga neko vidi takvog.

- Sramota ga je da ga neko vidi u takvom stanju, zamislite, on je uvek bio "kralj", tako impozantna figura, a sada ne može normalno ni da hoda. Zato ga je stid - istakao je Edinjo.

Pele danas ima 80 godina, a 18 sezona je proveo u Santosu. Postao je legenda kluba sa 1.281 nastupom i 1.091 golom za ovaj klub, mada nisu bili svi u zvaničnim mečevima.

Još uvek je vodeći strelac Brazila sa 77 golova, a mnogi ga smatraju i najvećim fudbalerom koji je ikada "zavrteo loptu".

Video: Ivanjički Pele matirao Partizan u 3. minutu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    10. februar 2020 | 20:41

    Nema tu sramote,svi znaju ko je Pele,isto ga ljudi cene i dok je bio u punoj snazi i sad kad je obolio ,svaki normalan covek shvata i bolest i godine njegove ,tako ko je legenda on je uvek legenda u bilo kojoj situaciji

  • Zoja

    10. februar 2020 | 23:44

    Sudbine su ljudske okrutne. Imam sličan primer u familiji. Moj blizak rođak bio je ljudina, laf, rukovodilac, pravičan, odgoviran, voleo je da učini i činio ljudima, zapošljavao ljude, edukovao saradnike, a sada jedva se kreće. Ako je prema kome učinjena nepravda onda je orema njemu. On to sigurno nije zaslužio a njegovi preci možda. Tako je i sa Peleom. Sudbina je velika i komplikovana igra.

  • Meksa

    11. februar 2020 | 06:36

    To nije lako I tesko pada svakom ko dodje u situaciju da tako u kolicima provodi dane . Ista situacija je sa Tozovcem , ostecen mu je glas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA