≫ 

"Paparaco" snimak otkriva Poketinov sledeći klub? Bio je na meču Čempionšipa sa ljudima iz Junajteda

Junajted u tajnosti pravi ozbiljne planove

  • 1
Foto: Printscreen Twitter

Savetnik Eda Vudvorda, prvog operativca Mančester junajteda, Nil Ešton snimljen je u društvu bivšeg menadžera Totenhema Maurisija Poketina.

Ovo je pokrenulo spekulacije da Mančester junajted na leto kreće u promenu na nekoliko mesta pošto su navodno Đavoli već počeli da planiraju dovođenje Džejdona Sanča iz Borusije Dortmund kako bi pojačali svoj tim.

Vudvordov savetnik i Poketino su bili zajedno na Grifin parku u utorak uveče, gde je ispratio utakmicu između Brentforda i Lids junajteda u Čempionšipu.

Ešton je dobio posao kod Vudvorda prošlog meseca, a pre toga je bio novinar Skaj sporta, pre nego se odlučio da pređe u PR svet i sada Mančester.

U njegovom i Poketinovom društvu je bio i Kris Haton, legenda Totenhema, a glasine o pregovorima između Junajteda i Poketina dodatno pojačava i to što su pored Poketina bili i njegovi pomoćnici Hesus Perez i Migel D'Agostino, zajedno sa sinom Sebastijanom koji je vodio očev analitički tim.

Podsećamo, Poketino je izgubio posao u Totenhemu krajem prošle godine da bi Pevci angažovali Žozea Murinja kao svog novog menadžera, a posle lošeg starta sezone.

Argentinac je jedno vreme posle rastanka sa londonskim klubom otišao u rodnu zemlju i sada se vratio na Ostrvo.

Video: Degenek o statusu džokera, Liverpulu, Bajernu i atinskoj tragediji sa Olimpijakosom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mario

    12. februar 2020 | 18:58

    Paparaco snimak kao, ceo svet ih video bili na javnom mecu koja se prenosi na tv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA