Ozbiljna frka u Brajtonu: Četvorica fudbalera snimljeni kako duvaju na pripremama u Španiji

U klubu sa Ameksa nisu zadovoljni što je priča dospela u javnost

  • 0

Četvorica istaknutih fudbalera Brajtona - Paskal Gros, Šejn Dafi, Leandro Trosar i Alireza Jahnabakš - snimljeni su kako duvaju u balon tokom zimskih priprema u Španiji na kojima se fudbaleri premijerligaša nalaze.

Iako nije poznato šta se nalazi u balonu, lokalni mediji u Enleskoj su ubeđeni da se radi o gasu za smejanje. Klub sa engleskog primorja je svestan da se incident dogodio i "rešiće ga interno" potvrdio je portparol kluba.

Inače, uvlačenje gasa za smejanje može biti otrovno, a takođe sa sobom nosi rizike kao što su iritacija očiju, oštećenje pluća i nesvesticu. Popularno je posebno među engleskom omladinom, a poslednji fudbaler koji je javno uživao u čarima ove "zabave" bio je Rahim Sterling koji je zbog toga bio žestoko kiritkovan.

- Igrači uvek moraju biti skoncentrisani samo na fudbal. Mislim da takve stvari ne trebaju profesionalnom fudbaleru - izjavio je svojevremeno Brendan Rodžers u svetlu incidenta sa Sterlingom.

Videćemo kako će Brajton kazniti svoje "duvače".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA