≫ 

Još samo 138 dana uživanja u marokanskoj magiji: Ajaks prodao Zijeha za 44 miliona evra!

Krilni napadač Kopljanika zvanično napustio Amsterdam

  • 0
Hakim Zijeh Printskrin: Twitter

Evropski fudbalski velikan Ajaks iz Amsterdama objavio je da je prodao Čelsiju krilnog napadača Hakima Zijeha koji se 1. jula zvanično seli na Stamford Bridž.

Holandski šampion je potvrdio da se dogovorio s Palvcima oko obeštećenja od 40 miliona evra koje može da naraste i do na 44 miliona kroz određene bonuse.

Hakim Zijeh je rođen 19. marta 1993. u Drontenu i nastupa za reprezentaciju Maroka. Za Ajaks je debitovao u septembru 2016. godine u pobedi nad Viteseom od 1:0. Do sada je odigrao 160 zvaničnih utakmica za Kopljanike i postigao 49 golova.

Prošle godine Zijeh je sa Ajaksom osvojio duplu krunu i stigao do polufinala Lige šampiona, a 2018. je prodlašen i za najboljeg fudbalera Holandije.

Zanimljivo da su na sajtu šampiona Holandije počeli da računaju vreme do odlaska Marokanca u Čelsi pa su objavili da je ostalo još pet meseci, tačnije 138 dana uživanja u njegovoj magiji.

Lep gest velikog kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA