Real sprema veliku trampu sa Interom: Modrić ide iz Madrida

Slovak za Hrvata, kažu da nije neverovatan scenario

  • 3

Fudbalski klub Inter mogao bi da na leto dovede Luku Modrića (34), iskusnog hrvatskog vezistu Real Madrida i nekadašnjeg najboljeg fudbalera sveta, u velikom transferu koji klubovi planiraju.

Modrić bi bio deo razmene po kojoj bi u Madrid stigao Milan Škrinjar (25), defanzivac intera. On igra dobro u dresu Neroazura, a Inter je konkurent za titulu u Italiji.

S druge strane, Modrića Inter već neko vreme juri i mada više nije na vrhuncu karijere što se godina tiče, i dalje je iskusan majstor.

Iako ima 34 godina i još godinu i po dana ugovora, španski El Desmark i još nekoliko medija javlja da bi ovaj transfer trebalo na leto da bude samo parafiran.

Neroazuri su se u poslednje vreme opasno pojačali dovođenjem Kristijana Eriksena, Romelua Lukakua, ali i Aleksisa Sančeza koji doduše ne blista na pozajmici iz Mančester junajteda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    13. februar 2020 | 22:36

    Modric da igra do 2030te opet bi bio bolji veznjak nego svi srpski amateri zajedno koji se ne znaju plasirat ni na jedno prvenstvo. A i kad se plasirate, izbace vas ili neki kenguri ili neki albanci u prvom krugu. Jedina stvar u kojoj ste strucni je pljuvanje uspjeha Hrvatskih igraca. Ajmo bit realni, najveca radost i najveci uspjeh srpskog nogometa je kad vatreni izgube utakmicu.

  • K

    13. februar 2020 | 18:56

    Sta ce Realu Skrinjar? Q_Q

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA