≫ 

Real "buši" već viđen transfer Barse od 120 miliona evra?

Lautaro Martinez će bez dileme biti zvezda letnjeg prelaznog roka

  • 2
Liga šampiona Foto: Tanjug/AP

Lautaro Martinez igra fantastičnu sezonu u dresu Intera, a njegove partije privukle su najveće klubove sveta. Prva u redu je Barselona, kojoj je preko potreban naslednik Luisa Suareza, koji je povređen i već je u godinama, a pravog naslednika na Nou Kampu vide u Interovom Argentincu.

Martinez u ugovoru sa Neroazurima ima klauzulu po kojoj svako može da ga kupi, ukoliko ponudu 120 miliona evra, a Barselona je već pripremila novac i počela pregovore.

Mnogi španski mediji to već najavljuju kao faktički dogovoren posao, ali problem može da bude ulazak u igru Real Madrida.

Lautaro je do sada postigao 16 golova za Inter i predstavlja fenomenalan tandem sa Romeluom Lukakuom u ekipi koja je konačno postala prava pretnja Juventusu u borbi za 1. mesto u Seriji A.

Zbog toga i ne čudi što ga žele najveći španski klubovi, jer 120 miliona evra, koliko iznosi otkupna klauzula za njih, nije ništa u odnosu na ono što sa Argentincem mogu da dobiju.

Barsa je prva u redu, ali Real se takođe uključio u igru i prema pisanju argentinskog TYC sporta, spreman je da plati Interu indentičnu cifru za otkup, a da Martinezu ponudi ogroman ugovor, kojim bi ga privoleo da pređe na Bernabeu, umesto na Nou Kamp.

Nema sumnje, čeka nas interesantno leto i novi "El klasiko" van terena.

Video: Spektakularna koreografija navijača Barselone pre početak El Klasika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • runi

    14. februar 2020 | 10:59

    Pa sigurno da bi real voleo martineza koji je dokazan igrac. On im garantuje 25 golova. Mislim da jovic ide u eibar kao sto se pise po spanskim medijima. Da se ne lazemo, lautaro je klasa za jovica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA