≫ 

Lep je osećaj pobediti Zvezdu, nadam se da ću sačuvati Boaćija: Štoper Čuke se oštri za derbi

Stefan Šapić priželjkuje reprizu poslednjeg okršaja na Banovom brdu

  • 0
Stefan Šapić Foto: MN Press

Sudbina je odredila da Dejanu Stankoviću prvi meč u trenerskoj karijeri na klupi Crvene zvezde bude gostovanje na Banovom brdu protiv Čukaričkog. Proslavljeni reprezentativac nije štedeo komplimente na račun podmlađenog tima Aleksandra Veselinovića, koji će pokušati da pomrsi konce šampionu i lideru Superlige.

Znala je Čuka u prošlosti da zagorča život crveno-belima, a štoper Stefan Šapić priseća se poslednjeg duela na Brdu koji je pripao domaćinu (3:2), kada su posle dva gola zaostatka Brđani došli do neverovatnog preokreta.

Mnogo je lep osećaj pobediti Crvenu zvezdu. Ta utakmica je bila stvarno „luda“, ne dešava se često da Zvezda izgubi prednost od dva gola. Nama je bila izuzetno značajna, bilo je to u plej-ofu, a sa tom pobedom smo skoro i završili posao oko plasmana u Evropu. Sa Zvezdom ćemo igrati i ove sezone još jednom, ali je i ovaj duel od ogromnog značaja, posebno zbog toga što je prvi posle zimske pauze - istakao je mladi fudbaler Čukaričkog.

I ovog puta Šapića očekuje okršaj sa iskusnijim Ričmondom Boaćijem, koji je bio precizan na svakoj od četiri prethodne utakmice na Banovom brdu.

Uglavnom sam čuvao Boaćija, bilo je odličnih, fajterskih duela sa njim. Pročitao sam da je postigao gol u svakom od prethodna četiri meča na Banovom brdu, nadam se da će ta njegova serija biti zaustavljena - zaključio je Stefan Šapić.

Posle duela sa Zvezdom, Čuka će gostovati Radničkom u Nišu, a potom će u vanrednom kolu na Banovom brdu dočekati Voždovac.

Video: Au, ovo je gol godine! Igrač Čukaričkog s pola terena lobovao Borjana, aplaudirali i navijači Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA