SERGEJ RUŠI INTER Gol i asistencija Srbina - Meridianbet ponuda koja se ne odbija!

Rim trese derbi groznica

  • 6
FK Roma FC Lacio Lazio Foto: Tanjug/AP

Lacio - Inter, derbi 24. kola Serije A, utakmica koja bi mogla prve da “pogura” na čelo tabele, a druge da zadrži na samom vrhu.

Eventualna podela plena nikome ne bi odgovarala jer Juventus ima isto bodova kao milanski klub, a jedan više od rimskog i lak posao protiv Breše kod kuće.

Šta kažu Meridianbet kvote?

Blagi favorit je Lacio, po kvoti 2.45, ne čudi jer igra (neočekivano) sjajno i s puno samopouzdanja dočekuje rivala za titulu i ne bi nas čudilo i da pobedi. Pobeda Intera "plaća" se koeficijentom 2.95, a zbog Antonija Kontea, ne bi nas naročito začudio ni takav ishod utakmice na "Olimpiku"!

Ćiro Imobile, neverovatni as "nebeskoplavih", biće glavna pretnja za gol gostiju. Sasvim je logično da je najbolji strelac Serije A u Meridianbet ponudi! Da daje barem gol u oba poluvremena kvota je 7.50, a ako postigne pogodak i zaradi žuti karton, čeka vas kvota osam!

Mnogo se očekuje i od Sergeja Milinković-Savića, koji drži vezni red Lacija. Meridianbet ima ponudu i za reprezentativca Srbije, nemojte sumnjati u to - i to kakvu! Gol + asistencija Sergeja na vašem tiketu, kvota 18!

Inter predvodi moćni Romelu Lukaku, Belgijanac se preporodio po dolasku među "nerazure". Ako zatrese mrežu do 15. minuta, a ta igra iz Meridianbet specijala se nađe u vašem odabiru, naplatićete po kvoti 13!

Nedelja, 20.45 časova - vreme kad će se neko približiti tituli u Seriji A, iako još ima da se igra. Ko će to biti? Saznaćemo neka dva sata kasnije!

A vi, veliki italijanski derbi začinite Meridian tiketom i uživajte u sjajnom fudbalu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    16. februar 2020 | 15:20

    Jel mu skocila cena na 200 miliona? To nas zanima? Ko se otima o njega Real, Barsa... ajmo iz pocetka

  • Miki

    16. februar 2020 | 13:18

    Fejsal mulić!

  • Ju ju

    16. februar 2020 | 15:51

    Znaci jedam gol i jedna asistencija i odmah real u igri,samo jos da lotito popusti. Pa lepo,evo zapisujem to,i cekam koji klub ce se naredni ukljucit u trku za ovim talentom nad talentima😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA