≫ 

Vlahović objasnio svoje radovanje: Kopirao sam Depaja, nisam nikog hteo da uvredim!

Mladi fudbaler Fiorentine se izvinio navijačima Sampdorije

  • 0
Dušan Vlahović Foto: AP/Tanjug

Srpski napadač Dušan Vlahović zablistao je u utakmici između Samdorije i Fiorentine, sa tri ključna poteza i dva gola za slom domaćeg tima! Fjorentina je slavila u Đenovi sa 5:1.

Vlahović je dodatno iziritirao tifoze Đenovljana gestikulirajući im nakon gola, stavio je obe ruke na uši, što je čak izazvalo reakciju pojedinih igrača Sampdorije koji su skočili na srpskog fudbalera. Međutim sve se smirilo.

Dušan Vlahović Foto: AP/Tanjug

Posle meča Vlahović je rekao:

- Želim da se izvinim navijačima Sampdorije i pojasnim da nije bilo ničeg ličnog prema njima, nisam ih vređao na bilo koji način niti su mi oni bili cilj.

- Uvek na taj način proslavljam golove. Radio sam to već četiri ili pet puta. Samo se desilo da sam bio ispred tribine navijača Sampdorije i izvinjavam se ako je delovalo da nekoga provociram, to nije bila moja namera", rekao je Vlahović nakon meča.

- Prvo sam video da Memfis Depaj tako proslavlja golove pre nekoliko meseci i svidelo mi se, pa sam odlučio da ga kopiram - objasnio je mladi Srbin.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA