≫ 

Foto ubod: Ostali se voze besnim mašinama, a predsednik Zvezde gradskim prevozom

Nesvakidašnji detalj zabeležen kamerom Telegrafa

  • 41
Foto: Telegraf

Dok se predsednici Reala, Mančester junajteda i drugih evropskih klubova voze moćnim limuzinama, predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović odlučio se za nešto skromniju varijantu.

On se kroz srpsku prestonciu kreće gradskim prevozom, a u ponedeljak smo ga snimili na liniji 17 od Novog Beograda ka Autokomandi, gde je verovatno krenuo do stadiona "Rajko Mitić".

Da podsetimo, Mijailović je januara ove godine proslavio svoj 73. rođendan, a na funkciji predsednika crveno-belih je od 2014. godine, a decembra 2018. je dobio poverenje za novi mandat.

Video: Emotivan govor Toze: Dragi Šeki, bio si i ostaćeš inspiracija momcima koji su trčali za loptom

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deni

    17. februar 2020 | 20:21

    Radim u jednoj banci i Stutgartu, moj direktor svakog dana dolazi biciklom na posao, kad stigne na posao istusira se ovde i presvuce, ima u kabinetu nekoliko odela. Nedavno sam vodio dete u bolnicu zbog obilnog povracanja, dok su njemu davali infuziju zena i ja smo izasli da popijemo kafu i da ona zapali, mlada doktorka koja ga je primila, kretala je kuci kraj smene. Sede na bicikl kosu vezanu u rep,bez trunke sminke i ode. Nase doktorke po bolnicama kao pevacice da ne kazem nesto gore

  • Milos

    17. februar 2020 | 20:41

    On je za razliku od Terze i Mrkele vrlo skroman, normalan covek, kome u tim godinama ne treba ni ljuta masina ni splavarke.... Respekt!

  • Grobar

    17. februar 2020 | 23:23

    Samo oni koji lično poznaju Tozu, znaju koliko je to divan i skroman čovek. Navijamo, on za Zvezdu, ja za Partizan i uvek razgovaramo prijateljski i s poštovanjem. Ne sudite lako o nekome koga ne poznajete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA