Gvardiola bodri igrače: Čak i da nas bace u "beton" ligu, ja ostajem! Pokažimo da nismo samo novac

Menadžer Mančester Sitija probao da sabije redove svoje ekipe

  • 5

Kroz težak period prolazi ekipa Građana zbog dvogodišnje zabrane igranja evropskih takmičenja koju je klubu iz Mančestera izrekla UEFA, pa je Gvardiola poručio da on ne ide iz kluba kako god da bude.

Siti ima pravo da se žali sudu za sportsku arbitražu i to će učiniti, a izvršni direktor kluba Feran Sorijano je ubeđen kad kaže: Verujte mi kao što ja verujem vama, ovo će biti odbačeno.

S druge strane, Gvardiola ne želi da tim krene da mu se osipa zbog nedostatka takmičarskog značaja u Evropi gde je Siti probao da ostane u borbi za trofeje kršeći finansijski fer-plej.

- U koju god ligu da nas bace, ja ću i dalje biti ovde. Čak i da nas spuste u četvrtu ligu, ostaću. Ovo je vreme kada se držimo zajedno - rekao je Gvardiola na klupskom sastanku.

Siti i dalje igra u Ligi šampiona ove sezone, ali iskustvo koje se desilo Juvenutusu sredinom prošle decenije pokazuje da zvezde uprkos apelima uglavnom odlaze kada klub prestaje da bude konkurentan na najjačoj sceni.

- Sada više nego ikad ranije moramo da budemo jedinstveni kako bismo pokazali da mi nismo samo novac nego talenat - dodao je Gvardiola.

Međutim, jedan od onih koji su poručili da ostaju je Rahim Sterling, koji se poslednjih sezona profilisao kao jedan od najboljih ofanzivnih igrača u Evropi.

Video: Gol, golčina na Brdu - Njegoš Petrović je postigao jedan od najlepših golova sezone

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čiča

    17. februar 2020 | 19:18

    Hahahahahaha Sezona 20/21 City traži trenera,Gvardiola prihvatio Arapske milione 😂😂Kakav je to licemer.

  • Oliver

    17. februar 2020 | 20:28

    Hahaha, da li bi i ostao da ti smanje platu za 70-80% u beton ligi , prica gluposti!!!

  • Dejan

    17. februar 2020 | 22:19

    Da..... Samo ste novac...!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA