Megvajer brutalno udario Batšuaija u međunožje: Sudija gledao VAR pa ga "pomilovao"!

Sraman potez štopera

  • 3
Foto: Printscreen Twitter

Najskuplji štoper u istoriji fudbala Hari Megvajer izveo je jedan od najružnijih poteza kakvima nije mesto na terenu u derbiju Čelsija i Mančester junajteda na Stamford bridžu.

Megvajer je tokom prvog poluvremena meča bio u duelu sa Mišijem Batšuaijem koji je bio agresivan na lopti, Belgijanac ga je odgurnuo i Megvajer je pao na travu.

Tada je sa zemlje šutnuo Batšuaija u međunožje i igrač Plavaca, koji je bio najkonkretniji u napadu tima Frenka Lamparda, se sručio na zemlju sa bolnom grimasom na licu.

Uspeo je da nastavi meč Batšuaji, sudija je pregledao VAR snimak i procenio da Megvajer nije zaslužio crveni karton za ovaj sraman potez i provukao se bez isključenja.

Da podsetimo, pre nekoliko nedelja, za sličan start nad Antoniom Ridigerom je crveni karton zaradio igrač Totenhema Son.

Video: Gol, golčina na Brdu - Njegoš Petrović je postigao jedan od najlepših golova sezone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    17. februar 2020 | 22:52

    Једном овако, само руком, Бата Мирковић ухватио хрвата у сред Загреба па добио црвени. Изашао културно са терена, са подигнута три прста. 😊

  • Vlada grobar

    18. februar 2020 | 08:08

    Koliko je Vidic trebao da vredi kad je ova Engleska panjina najskuplji stoper

  • B

    18. februar 2020 | 17:53

    Nije sportski mozda ni fer, sto cu reci ovo, ali nalupao bih ga samo tako, zbog ovoga.. Ionako je poznato kakvi su podlaci i kukavice ti Britanci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA