≫ 

Vraća se Liga šampiona: Atletiko hoće da prekine niz moćnog Liverpula, ratovaće Haland i Embape!

Čekali smo ovo predugo!

  • 1
Sadio Mane, Mohamed Salah, FK Liverpul Foto: Guliver/Catherine Ivill/Getty Images

Liga šampiona konačno se nastavlja, i to utakmicama Atletiko - Liverpul i Dortmund - PSŽ.

Posle duge zimske pauze, konačno ćemo dobiti start raspleta u Ligi šampiona! Osmina finala startuje spektakularno, šampionski Liverpul gostuje Atletiku, nema sumnje da će Čolo učiniti sve da "ubije" samopouzdanje Redsima na svoj karakterističan način, kojim je dolazio dva puta do finala ovog takmičenja u prethodnih nekoliko godina.

Atletiko neće računati na Žoaa Feliksa, Povedu i Tripijea, Redsi na Klajna i Šaćirija, a zanimljivo je da su Redsi bolje čuvali mrežu u prethodno vreme, iako je Atletiko po tome poznat. Jorgandžije su samo tri puta ostale bez primljenog gola u poslednjih 10 mečeva, Englezi imaju sačuvanu mrežu u 12 od poslednjih 16 utakmica.

Šanse Pari Sen Žermena u Dortmundu povećane su posle vesti da će Nejmar biti spreman za meč na Vestfalenu. Dvojka se plaća kvotom 2,40. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Borusija – Pari Sen Žermen.

Erling Haaland Erling Haland je uzdanica Dormunda; Foto: Tanjug/AP

Sa druge strane, Borusija Dortmund čeka PSŽ, koji je neporažen na poslednjih šest gostovanja u Ligi šampiona (četiri pobede, dva remija). Parižani imaju velike ambicije, nikad nisu osvojili Ligu šampiona, a ulagali su vrtoglave sume novca u ekipu, sa druge strane, pretiće novajlija Haland, drugi strelac takmičenja.

U dresu Red Bul Salcburga, Haland je došao do osam golova, dva više ima Robert Levandovski, trka za priznanje najboljeg strelca može postati prilično zanimljivo ako se talentovani Norvežanin raspuca protiv Francuza.

Obe utakmice igraju se u 21.00, u sredu se igraju Atalanta - Valensija i Totenhem - Lajpcig, naredne nedelje se igraju mečevi Real - Siti, Čelsi - Bajern, Lion - Juventus i Napoli - Barselona.

Atletiko ne igra najbolje, a Liverpul brani pehar prvaka Evrope, pa je favorit sa kvotom 2,35 na dvojku. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Atletiko Madrid – Liverpul.

Video: Degenek o statusu džokera, Liverpulu, Bajernu i atinskoj tragediji sa Olimpijakosom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    18. februar 2020 | 09:39

    Zar taj Norvezanin ima pravo da igra za Dortmund u ligi sampiona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA