≫ 

Sergej prekinuo trenera i održao govor od kog se tresla svlačionica: Otkrivena tajna preokreta!

Kako je Inter pao...

  • 5
APTOPIX Italy Soccer Italian Cup Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Lacija preokrenuli su protiv Intera prethodnog vikenda i pobedili sa 2:1, što je dalo novi adrenalin šampionskoj trci u Seriji A.

Inter je pao na treće mesto, Lacio sada ima samo bod manje od Juventusa, koji je izgubio dve od prethodne četiri utakmice.

Predstoji 14 zanimljivih kola, a Lacio je najbliži tome da prekine veličanstvenu dominaciju Stare dame. Inter je u Rimu vodio na poluvremenu golom Janga u 44. minutu, Imobile je u 50. izjednačio, da bi Sergej Milinković Savić postigao pogodak vredan pobede u 69.

Korijere delo Sport je otkrio i kako je izgledala pauza u poluvremenu, kad su mnogi očekivali da Lacio padne zbog kasno primljenog gola.

Dok je Inzagi sa štabom govorio o taktici i novim stvarima koje bi trebalo primeniti u drugom poluvremenu, podigao je glas našeg reprezentativca, kom je uspelo da probudi saigrače.

- Idemo momci, da pobedimo u ovoj utakmici! Hajde da se vratimo i preokrenemo rezultat, pa to se već dešavalo sa Juventusom - podsetio je Sergej da je i Stara dama ranjiva, što je bilo dovoljno.

Inače, Lacio u ovoj sezoni prolazi kroz veliku bajku i sve detalje ove spektakularne sezone možete pogledati u velikoj priči i paraleli sa slavnom 2000. godinom.

Video: Milinković Savić na treningu reprezentacije

Šanse Pari Sen Žermena u Dortmundu povećane su posle vesti da će Nejmar biti spreman za meč na Vestfalenu. Dvojka se plaća kvotom 2,40. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Borusija – Pari Sen Žermen.

Atletiko ne igra najbolje, a Liverpul brani pehar prvaka Evrope, pa je favorit sa kvotom 2,35 na dvojku. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Atletiko Madrid – Liverpul.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA