≫ 

U Partizanu odahnuli: Asano trenirao kao da se ništa nije desilo!

Vezista crno-belih dobio jak udarac protiv Radnika, zbog koga je napustio teren, ali se već priključio saigračima, baš kao Marković i Zdjelar

  • 4
Fk Partizan, Mancester Junajted Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović

Partizanov stručni štab može da odahne, jer ne samo da su se u tim vratili Saša Zdjelar i Lazar Marković, koji su propustili minuli prvi prolećni meč sa Radnikom zbog povreda, već je i problem Takume Asana bio samo posledica trenutne slabosti, odnosno žestokogh udarca koji je Japanac dobio u nedeljenom meču i zbog koga je zatražio izmenu.

Delovalo je isprva zabrinjavajuće, jer Asano nije fudbaler koji se žali na povrede, još manje traži izmenu zbog istih, ali je u meču sa Radnikom bio primoran na tako nešto, jer je već u 52. minutu uprao u problem i morao van terena.

Svemu je prethodio pokušaj driblinga i prodora po levoj strani, koji je zaustavljen tako što je Asano zaradio žestok udarac u butinu, posle čega je ostao na travi.

Pokušao je da nastavi utakmicu, čak je hramajući uspeo da stigne i zatvori u odbrani polukontru Surduličana, jer je Slobodan Urošević ostao visoko na polovini crno-belih, ali se potom ponovo za mišić.

U tom trenutku je podigao ruke i pokazao klupi Partizana da ne može više, ali je nagrađen velikim aplauzom celog stadiona za borbenost i žrtvovanje za tim.

Trener Savo Milošević je posle utakmice rekao da je pričao sa Asanom i da je obavešten da je u pitanju samo jak udarac, što se i obistinilo, jer je Japanac danas sasvim normalno trenirao sa ostatkom tima, što znači da će za vikend biti u konkurenciji za sastav na meču sa TSC.

Video: Šta se desilo sa Asanom tokom Partizanovog meča i zašto je morao da napusti igru?

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    18. februar 2020 | 14:41

    Освежио га лед са лавора...ипак је хладно тамо, -11

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA