Meridianbet liga šampiona: Atletiko - Liverpul, Simeone - Klop i borba do "zadnje kapi krvi"

Liverpul je favorit, ne zna za poraz toliko da smo se već i mi zabrojali, ali znamo kako Simeone zna da "skocka" ovakve utakmice, ipak, ovo je tek prvi čin velike borbe

  • 0
Liverpul

Foto: Tanjug/AP

Različita raspoloženja vladaju u ovim timovima pred susret na "Vanda Metropolitano" stadionu, a šta kažu Meridianbet kvote?

Favorit je, logično i uz dužno poštovanje momcima Dijega Simeonea, Liverpul. Kvota na pobedu "crvenih" je 2.35, dok se pobeda "jorgandžija" plaća s 3.45.

Atletiko ne blista ove sezone, muči se, rasipa bodove na sve strane... Plasman u drugi krug LŠ obezbedili su u završnici grupne faze. Ipak, kod kuće su praktično nepobedivi. Samo Barselona, tek u završnici, uspela je da slomi otpor madridskog tima ove sezone.

Alvaro Morata igra veoma dobro, pa će i ovog utorka biti glavna opasnost za protivnički gol. Meridianbet ima sjajnu ponudu - gol Španca do 15. minuta, po sjaU prvoj utakmici nokaut faze Lige šampiona, Atletiko iz Madrida od 21 čas dočekuje aktuelnog vladara Starojnoj kvoti 22!

Anhel Korea je čovek od kog zavisi mnogo toga u Atletku ove sezone. Gol i asistencija protiv Liverpula? Nema problema! Meridian i to ima u ponudi, kvota je sjajnih 20!

S druge strane, koga izdvojiti? Teško je, ali Mohamed Salah je taj o kom se priča.

U Meridianbet specijalu je njegovo ime, a u ponudi između ostalog i da postiže gol u oba poluvremena... Kvota je velikih 12!

Ostale sjajne igre možete potražiti na sajtu Meridianbet, kako za ovu utakmicu, tako i za drugu iz današnjeg programa, Borusija Dortmund - PSŽ.

Liverpul je favorit, ne zna za poraz toliko da smo se već i mi zabrojali, ali znamo kako Simeone zna da "skocka" ovakve utakmice. Ipak, ovo je tek prvi čin velike borbe.

Zato, pravac Meridian kladionica, izaberite igru koja vam se "javlja" i uživajte u fudbalskoj magiji Lige šampiona, Jirgena Klopa i "jorgandžija" koje se ne predaju!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA