Zvezdino dete u Dinamu iz Zagreba: Reprezentativac Srbije prihvatio ponudu iz Hrvatske!

Daničić promovisan u Zagrebu

  • 17
Damjan Daničić Foto: MN Press

Zagrebački Dinamo predstavio je velika pojačanja u zimskom prelaznom roku, a među njima je i Damjan Daničić, nekadašnji talenat Crvene zvezde.

Levi bek je inače rođen u Zagrebu i stigao je iz Voždovca, a igrao je za U19 reprezentaciju Srbije i brat mu je i dalje u Crvenoj zvezdi.

Šira fudbalska javnost možda i nije čula za Daničića, a on će imati priliku da se dokaže u zagrebačkoj ekipi. Daničić ima i hrvatsko državljanstvo, 20-godišnjak je i prošlog leta je prešao u Voždovac, odakle se otisnuo u tim hrvatskog šampiona.

U Dinamo je došao kao slobodan igrač potpisavši na tri godine, a jedan period karijere proveo je u Grafičaru kao pozajmljen igrač Zvezde.

Pored njega, došli su Robi Barton iz Arsenala i supertalentovani Argentinac Matijas Godoj, od kojih se mnogo očekuje. Ugovore su produžili Mario Ćuže, Petar Stojanović, Marin Leovac i Nikola Moro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    18. februar 2020 | 15:24

    To su dva bratska kluba,a svaki drugaciji komentar je zlonameran.

  • bratski nema sta

    18. februar 2020 | 17:42

    bas po srpski , bratski kako samo stpu srpstva zna zvezda..i dalje ce da pricaju o partizanu i tudjmanu a zaboravljaju da s sve zna...idea je ziva zagreb beograd dinamo zvezda zauvek braca...uskosro cemo gledati na parolama koje nose ovi zadusnicari iz zvezde

  • Loki

    18. februar 2020 | 14:22

    Zelim srecu mladom sportisti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA