≫ 

Mračna strana fudbala u Meksiku: Igrač ubio sudiju na utakmici!

Velika tragedija potresla Severnu Ameriku

  • 8
Fudbaler Meksiko Foto: Printscreen/Twitter/@ssp_guadalupe

Nasilje u sportu je definitivno prešlo sve granice u Meksiku. Činjenica je da sudije često ne dobijaju dovoljnu količinu poštovanja, posebno u fudbalu. Navijači, igrači, čak i treneri umeju da dozvole sebi luksuz da ih napadaju, jure po terenu i maltretiraju, ali vest koja stiže iz Meksika danas je stvarno surova. Zamo je ubijen fudbalski sudija!

Prema tvrdnjama meksičkih medija, fudbaler lokalnog kluba iz Gvadalupea Džonatan G. udario je i odgurnuo arbitra Huana Hernandeza. Od siline udarca sudija je pao, udario potiljkom o zemlju i onesvestio se. Nesrečni Hernadez je bez svesti ležao čak 15 minuta, posle čega je prebačen u bolnicu, a prema navodima lokalne policije tamo je preminuo.

Meksički list El Espanjol piše da je policija ubrzo stigla na lice mesta, a svi okupljeni su odmah prstom uperili u 23-godišnjeg Džonatana koji je trenutno u pritvoru.

Isti list piše i da će pored optužbi za počinjeno krivično delo, fudbaleru na teretu kao otežavajuća okolnost biti činjenica da ništa nije učinio ništa kako bi pomogao 62-godišnjem Hernandezu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mili

    19. februar 2020 | 17:42

    A u ling log se svira penal sa 18 metara i nikom nista!

  • Dare

    19. februar 2020 | 18:44

    Kad shvatimo da je scaki sport igra u kojoj pobedjuje bolji a ne tamo neko po necijoj zelji uz predhodni dogovor sa sudijama o namestanju e onda ovakvih stvari nece biti !

  • Nikola Mihail

    19. februar 2020 | 19:21

    fala ti bogu sporta ,,satani"da su poceli da ubijaju ta govna. Uskoro i u linglong da se zbude ista stvar. Crvena zvezda spasenje srbskom narodu, manastiri na kosovu nemaju parkiranog tenka ali marakana ima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA