≫ 

Maradonin klub otkrio šta je bilo u "paketiću" i zašto su bloklirali kameru koja ga je snimala!

"Afera kokain" i danas potresa Argentinu

  • 4
Dijego Maradona Foto: Printscreen/Twitter/PSGalu

Uspeo je legendarni Dijego Maradona u utorak popodne ponovo da uzburka javnost vanfudbalskim stvarima, a posle snimka koji je postao viralan na internetu na kome se vidi kako mu misteriozni čovek pod "ljudskim štitom" dvojice pomoćnika donosi "paketić" na klupu za rezerve usred utakmice.

Na kraju snimka Dijego drži samo flašicu s vodom, ali su fanovi na socijalnim mrežama požurili da konstatuju kako se Maradona vratio starom poroku - konzumiranju kokaina. Međutim, danas se oglasio njegov klub Himnasija iz La Plate koji tvrdi da je Dijego samo popio pilulu za krvni pritisak.

Iz ovog kluba ističu da su mu dali lek jer je bio poprilično nervozan zbog utakmice, a da su asistenti dobili instrukcije da blokiraju TV kameru koja ga je snimala kako se u javnosti ne bi pričalo o Dijegovoj bolesti.

Inače, zbog loših rezultata legendarni El Pibe se nalazi pred otkazom, koji bi mogao da dobije u subotu ukoliko izgubi od Independijentea u 21. kolu Superlige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA