≫ 

Šokantna kazna u francuskom fudbalu: Igrač ujeo rivala za penis, dobio pet godina suspenzije!

Nemile scene dogodile su se na parkingu nakon utakmice lokalne amaterske lige Tervil - Sotrih

  • 1

Urugvajac Luis Suarez nije ni sanjao da će njegovi "slavni" napadi na protivnike jednog dana i neke druge igrače "motivisati" da se na isti način obračunaju sa rivalima, i to daleko brutalnije.

Šalu na stranu, u Francuskoj se zaista dogodio jedan takav incident, šokantan na mnogo načina: igrač jednog tima napao je drugog, i to tako što ga je u magnovenju ugrizao za penis?!

Nemio incident desio se sredinom novembra prošle godine nakon meča amaterske lige Tervil - Sotrih, na parkingu!

Rezultat, naravno, ovde nikog nije zanimao, ali se vest o onom što se desilo nakon meča brzo proširila i van granica Francuske. Naime, u tuči koja je eskalirala nesrećnim momentom, učestovala su dvojica fudbalera protivničkih timova, u nekom momentu pojavio se i treći kako bi ih razdvojio, i baš on je najgore prošao i čitavom metežu.

Njega je rival ugrizao za penis i ostavio ga da se u agoniji previja na betonu. Lekari su imali pune ruke posla da mu saniraju rane sa čak dvadeset šavova.

 

Na epilog ovog zaista bizarnog slučaja čekalo se tri meseca, učesnici sukoba su ispitani, zbog specifičnosti situacije angažovani su i eksperti, i tek nakon toga je Fudbalska acocijacija okruga pod kojem učestvuju oba kluba, suspendovala najagresivnijeg igrača drakonskom kaznom od pet godina.

- Tuča se dogodila posle utakmice, na parkingu ispred stadiona. Došlo je do sukoba, eskalacije i stvari su se pogoršale - rekao je jedna do funkcionera Fudbalske organizacije distrikta Moselan u istočnoj Francuskoj, Emanuel Saling.

Suspendovan je čak i teško povređeni fudbaler, on doduše na šest meseci zbog učešća u tuči.

Utakmica je inače završena rezultatom 1:1, ali domaćin Tervil je na kraju kažnjen oduzimanjem dva boda zbog, kako je navedeno, izostanka reakcije kluba da spreče tuču. Osim toga, platiće i kaznu od 200 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA