≫ 

Sančo protiv PSŽ pokazao da su ga olako otpisali

Jedan od heroja velike pobede Borusije

  • 0
Džejdon Sančo

Foto: screenshot/youtube.com/Insight Football

Krilni fudbaler Borusije Dortmund Džejdon Sančo pokazao je u duelu sa teškim protivnikom zašto se najbogatiji klubovi Evrope bore za njegove usluge.

Priče o mogućem odlasku sa Signal Iduna parka uz obeštećenje od 100 miliona funti ispraćene su sa nevericom. Ljubitelji fudbala širom sveta mislili su da se Sančo još uvek mora dokazati, kako bi nastupio na najvećoj svetskoj fudbalskoj pozornici. Posle meča osmine finala Lige šampiona protiv PSŽ, Sančo je dokazao da interesovanje prebogatih klubova nije uzaludno.

Na samom početku susret pokazao je nesigurnost kroz nekoliko netačnih dodavanja. Kako je meč odmicao, bivši igrač Mančester sitija bio je sve pouzdaniji.

Magiju je pokazao tokom prvih 15 minuta, kada je organizovao opasan kontranapad koji je usedio posle kornera Pari Sen Žermena. Povukao je loptu do ivice šesnaesterca protivnika, imao nekoliko rešenja, ali je mladi Englez odlučio da sam okonča akciju.

Stadionom je odjeknuo uzdah navijača, jer je lopta ipak otišla u pored gola. To je bila najava sve opasnijih ataka u režiji mladog krilnog fudbalera Borusije koji je nalazio pukotine u odbrani gostiju i stvarao iznenadne prilike pred golom PSŽ, piše 90min.

Usledio je i udarac sa distance koji je ugrejao dlanove Kejlora Navasa, a potom i opasna lopta namenjena Torgenu Azaru. Ipak mreža PSŽ je ostala netaknuta.

Sančove kretnje i brza promena pravca nekada su nerešiva enigma za timove Bundeslige, a zadao je velike glavobolje skupo plaćenim defanzivcima PSŽ. Čak i kada se činilo da odbrana Borusije popušta pred naletima Nejmara i Mbapea, Sančo je započeo akciju koja je rezultirala vodećim golom Halanda.

Naravno da je norveški fudbaler sa dva pogotka protiv snažnog rivala pobrao simpatije javnosti i navijača Borusije, ali Sančo je tokom čitave utakmice bio velika opasnost za odbranu PSŽ. Igrom je dokazao da ga se aktuelni šampion Premijer lige olako odrekao kada se 2017. godine preselio u Dortmund.

Ako bi negde trebalo da bude uzbudljivo, onda je to Salcburg o čemu svedoči i kvota 1,45 na igru 3+. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Salcburg – Ajntraht.

Video: PSŽ u novom obliku: Pica Sen Žermen na tanjiru

(N.N)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA