≫ 

Barsa dovela napadača za 18 miliona evra

Danski napadač prešao iz Leganesa u katalonski klub

  • 5
Martin Brajtvajt Printsrkin: Youtube/Brazil Scout

Martin Brajtvajt i derfinitivno je novi fudbaler Barselone, prenosi španski dnevnik As

Ovaj 28-godišnji igrač Leganesa potpisao je ugovor, a klub sa Kamp Nou stadiona je obavestio La Ligu da će u četvrtak deponovati 18 miliona evra koliko iznosi otkupna klauzula za danskog fubalera.

Barselona je prethodno dobila dozvolu Lige da zbog velikih problema u napadu, odnosno problema Luisa Suaresa i Usmana Dembelea, angažuje igrača iako je prelazni rok završen poslednjeg dana januara.

Brajtvajt je ove sezone u 27 utakmica u svim takmičenjima postigao osam golova i imao asistenciju, a u Legansu je od januara 2019. Prvo je bio na pozajmici iz Midlzbroa, a španski klub je kasnije otkupio njegov ugovor.

Nemanja Maksimović čuva Dušana Tadića. I jedni i drugi u sjajnoj formi. Ajaks je prošle sezone igrao polufinale Lige šampiona, ali sada se veće šanse daju Hetafeu sa kvotom 2,25 na keca. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Hetafe – Ajaks.

Video: Legenda svetskog fudbala u penziji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gazda_Rajko

    20. februar 2020 | 10:09

    Kako mogu da dovedu igraca , a rok je istekao ?

  • Stole

    20. februar 2020 | 12:51

    Barsa puca po svim savovima,doslo vreme daj sta das. Tako tinje to kad potrosis pol milijarde i dovedes invalide od igraca. Dovedose de jonga,kido je u ajax,u barsu kao da ima dve leve noge. Dembele i Kutinjo su tek prica za sebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA