Ja nisam valjao, a Tumba ima iste probleme: Krstajić se oglasio prvi put posle smene!

Bivši selektor smatra da je odlično radio svoj posao

  • 47

Mladen Krstajić bivši selektor fudbalske reprezentacija Srbije oglasio se prvi put posle smene u junu prošle godine. Krstajić je vodio Srbiju na Mundijalu 2018, kao i do osvajanja Grupe 4 Lige C Lige nacija, počeo je i kvalifikacije za EURO 2020, ali je smenjen nakon debakla u Ukrajini sa 5:0.

Ekipu je preuzeo Ljubiša Tumbaković koji je nastavio kvalifikacije, ali Krstajić za Sportski žurnal kaže da sadašnji selektor ima iste probleme kao i on.

- Razultati koje sam postigao sa reprezentacijom su potcenjeni. Sada se vidi da ni ta Liga nacija nije bila takmičenje da se tek tako igra.

- Šansu sam na terenu pružio mladim igračima, oni bi trebalo da budu duže zajedno u timu, da stvorimo okosnicu.

- Međutim, problem je što nema kontinuiteta u radu. Sad i moj naslednik Ljubiša Tumbaković ima isti problem", rekao je Krstajić, koji je još jednom objasnio rezultat iz Kijeva.

- Desilo se,, takav dan se dogodio, neobjašnjivo za sve nas. Preuzeo sam odgovornost i nikad ne bežim od toga, iako ima tu nekih stvari koje nisu za javnost.

- Da smo recimo u Ukrajini poraženi sa 1:0 ne bi se digla tolika frka u javnosti, jer i posle bilo kojeg poraza tu znali smo da nam je neophodan bod u Beogradu protiv Portugaije - objsanio je bivši selektor.

Video: Brazil je izgubio od Nemaca 7:1, pa se nije digla tolika fama: Krstajić se otvorio o debaklu, ali i planovima na klupi Srbije!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    20. februar 2020 | 11:22

    Drugare, ti si jedan u nizu diletanata koji su okupirali Fss na svim nivoima.... nisi ti taj koji treba da kaze da li si radio ili nisi?!?!... rezultati govore da nemas pojma i uz to si i jedan veliki dunster!..... dalje od terena.

  • ja

    20. februar 2020 | 11:36

    Ti decko si dosao da ucis da budes treber u reprezentaciji. Nije ni Tumbakovic neko resenje ali ti si bio najgori moguci izbor. I znas valjda i sam kao sto i svi znaju zasto!

  • Kenta

    20. februar 2020 | 11:11

    Ne samo što nisi valjao kao ličnost, nego si i nestručan za posao koji si hteo da radiš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA