Srbin koji će igrati za tzv. Kosovo dao prvi intervju na srpskom: Ovde se osećam kao kod kuće!

Ilija Ivić za albanske medije govorio i tome da je počastvovan pozivom reprezentacije tzv. Kosova, kao i da se u Fljamurtariju oseća kao kod kuće

  • 89
Ilija Ivić

Printskrin: Facebook.com/sport.telegrafi

Mnoge u Srbiji šokirala je vest da je srpski fudbaler Ilija Ivić (17), prihvatio poziv reprezentacije tzv. Kosova. On je rođen u Gračanici, fudbal trenira od svoje sedme godine, a trenutno igra za albanski Fljamurtari, za koji kaže da se oseća kao kod kuće.

Albanski mediji uradili su intervju sa Ivićem, koji je izneo svoje utiske o tome kako se oseća u albanskom klubu i koliko mu poziv u reprezentaciju tzv. Kosova znači za dalju karijeru.

Svoj prvi intervju dao je na srpskom jeziku.

- Počeo sam sa 7 godina, kao i sva deca u Gračanici, tu sam krenuo svoje fudbalske korake i to je to. U Fljamurtariju sam već tri godine, osećam se kao kod svoje kuće i sve je normalno - rekao je Ivić, koji ističe da će mu poziv tzv. Kosova značiti za dalju karijeru.

- Osećam se prijatno, znači mi taj poziv za dalji napredak u budućoj karijeri - poručio je on, ali ističe da mu je trenutno prioritet da igra za prvi tim svog kluba.

- U ovom trenutku mi više znači da igram sa prvim timom, nego za reprezentaciju - rekao je Ivić, koji poručuje da mu je san da zaigra u nekom od velikana i da igra Ligu šampiona.

- Najveći cilj u karijeri mi je da zaigram u Ligi šampiona i da budem u nekom od najvećih timova. Recimo u Barseloni - zaključio je u intervjuu.

Video: Ko da mi otme iz moje duše Kosovo? Nole pokrenuo pesmu, Vajda se selfirao uz tri prsta!

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igraj za Žutu kuću, seti se dece kojima su vadili organe na živo, dece koja se raspadaju od uranijuma

    20. februar 2020 | 14:04

    Možda je u biznisu sa njima da vadi organe Srbima... mi smo izdajnički narod, vidi se I po komentarima koliko izdajnika medju nama ima. Svi bi ovi koji ga podržavaju rado vadili organe Srbima za malo para, i rušili bi svetinje da pokažu da su veći Šiptari od Šiptara.

  • Realno

    20. februar 2020 | 13:20

    Nije on jedini Srbin koji se priklonio šiptarskoj strani zarad materijalnih koristi i opstanka za život.Država Srbija je to dozvolila.Gradjani Srbije koji žive na Kosovu imaju dvojna dokumenta, rade kao policajci Kosova, radnici suda rade pri Kosovskoj strani...i sad je problem što je jedan naš mladi fudbaler prešao da igra za Kosovski tim.O čemu mi pričamo.!? Naš narod sa Kosova je prepušten sam sebi.Zato nam se ovakve stvari i dešavaju.

  • Goran

    20. februar 2020 | 14:16

    Pustite decka dà radi ono sto je najbolje za njega i njegovu karijeru. Samo napred! Koliko je Nemacka vojska za vreme drugog svetskog rata pobila Srba ? U Nemackoj rade Pola miliona Srba, gde im je obraz, sto se ne sete nasih zrtava? Nikada kraja mrznji, ljubomori, osveti , huskanju, dokle bre vise vredjanja, ljudi opametite se, postoje samo interesi izmedju drzava, nema ljubavi, samo interesi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA