≫ 

Zvezda i Deki Stanković čestitali rođendan Mihajloviću: Srećno, majstore, zvezdaši su uz tebe!

Srpski šampion čestitao rođendan svom legendarnom igraču

  • 4
Siniša Mihajlović Foto: MN Press

Na današnji dan pre 51 godine rođen je Siniša Mihajlović, jedan od značajnijih igrača u Zvezdinoj istoriji i čovek koji doprineo osvajanju Kupa šampiona 1991. godine. Crvena zvezda je tim povodom čestitala rođendan svom nekadašnjem igraču.

Naravno, čestitkama se pridružio i trener Zvezde Dejan Stanković, kome je MIhajlović i kum.

 
 
 
View this post on Instagram
Posebna čestitka za Mihu stiže sa Marakane! 🔴⚪🎂 @dejanstankovic #fkcz #crvenazvezdafk #zvezda #czv #zvezdaježivotA post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

- Sadašnji trener Bolonje i dalje se bori protiv bolesti koja je sve iznenadila sredinom prošle godine. Međutim, poznavajući Mihu, njegov karakter i činjenicu da je veliki čovek i borac, kako na terenu tako i van njega, uvereni smo da će i iz ove bitke izaći kao pobednik.

- Srećan rođendan majstore, tvoja Crvena zvezda i svi zvezdaši su uz tebe!

Podsetimo, Siniša Mihajlović je došao u Crvenu zvezdu 10. decembra 1990. godine. U prvoj sezoni odigrao je 14 ligaških utakmica i Crvena zvezda je na kraju osvojila titulu, ali iz te sezone najviše se pamti njegov gol iz slobodnog udarca u revanšu polufinala Kupa evropskih šampiona protiv Bajerna iz Minhena, kao i njegov šut u nadoknadi vremena kad se lopta odbila od Klausa Augentalera u gol i odvela Crvenu zvezdu u finale.

Video: Miha u Beogradu, stigao na proslavu FSS-a sa kumom Dekijem Stankovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA